ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ένας αλλιώτικος Οδυσσέας

13 Δεκεμβρίου 2022, 11:05

images

Η Βουλή των Αντιπροσώπων φιλοξένησε στο Σπίτι του Πολίτη «Έναν αλλιώτικο Οδυσσέα» στο πλαίσιο ενεργειών και πρωτοβουλιών για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες. Το βιβλίο του Γιώργου Παναγιώτου, που αποτελεί αυτοβιογραφία μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως άτομο με αναπηρίες, παρουσίασε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αξιέπαινη προσπάθεια του Γιώργου Παναγιώτου, εξαίροντας παράλληλα το σθένος και την ψυχική του δύναμη, καθώς βρήκε το κουράγιο σαν ένας σύγχρονος Οδυσσέας ανάμεσα μας, να καταγράψει τον καθημερινό του αγώνα, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα και παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε όλους και όλες.

Τέτοιες προσπάθειες, ανέφερε η κ. Δημητρίου πρέπει να αναδεικνύονται και να αξιοποιούνται, αφού συμβάλλουν τα μέγιστα στο στόχο και τις επιδιώξεις μας για την επίτευξη ισότητας σε όλους τους τομείς. Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα είναι πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν το όραμα για ένα κόσμο προσβάσιμο με ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα.

Σχετικά Άρθρα