ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Έναρξη δράσεων για τον Ραδιομαραθώνιο 2023

24 Οκτωβρίου 2023, 18:58

images

Η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου κηρύχθηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 6 - 7 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι, με απλό, πρακτικό και ασφαλή τρόπο, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€ ή/και με πιστωτική κάρτα μέσω JCC ή/και με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά. Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδικτυακές εισφορές το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο www.radiomarathonios.org.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απηύθυναν, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, Τάκης Φειδία, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, Σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, Γιώργος Κέντας, η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, Ανδρεανή Καλλιμάχου, και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, Γιώργος Γρηγοράς.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει ότι η ΕΚΟ αποτελεί χρυσό χορηγό της διοργάνωσης και υποστηρίζει ενεργά τον Ραδιομαραθώνιο 2023, ενώ προστίθεται ότι «έχει ιδιαίτερη σημασία η διεύρυνση συμμετοχής της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου». «Η χορηγική υποστήριξη της μεγάλης προσπάθειας, συνδέεται άμεσα με την υιοθέτηση των διαχρονικών αξιών του Ραδιομαραθώνιου: την αλληλεγγύη, την ελπίδα, την ανθρωπιά», αναφέρεται στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ακόμα, ότι η οικονομική στήριξη θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, να παλέψουν, να νικήσουν, να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. «Κάθε οικονομική βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή των παιδιών αυτών», σημειώνει η ανακοίνωση.

«Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλη του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού, CNP ASSURANCES, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης, υιοθετούν δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας», αναφέρετι το δελτίο.

«Αυτή καλείται να ενσωματώσει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα παιδιά, ειδικά εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν τη φροντίδα που χρειάζονται», καταλήγει, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου 2023, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

Σχετικά Άρθρα