ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Έμφαση πολιτείας στη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής

11 Δεκεμβρίου 2023, 09:51

images

Η συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής είναι πολιτική στην οποία δίδουμε έμφαση τόσο στο δικό μας υφυπουργείο, όσο και ευρύτερα σε όλες τις πολιτικές της κυβέρνησης, τόνισε η Υφυπουργός Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου.

Σε χαιρετισμό της στη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σοσιαλιστικής Κίνησης Γυναικών Πάφου,επεσήμανε ότι όλα τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών λειτουργούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, ολοήμερα, απογεύματα, διακοπές και αργίες, με σκοπό την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονιών ενισχύοντας ακριβώς με αυτό τον τρόπο τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

«Είναι σημαντικό να καταβάλλουμε ως Υφυπουργείο κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο τη διευκόλυνση των γονέων με μικρά παιδιά για να εντάσσονται ή να παραμένουν στην αγορά εργασίας», σημείωσε.

«Μέσω του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας , στοχεύουμε στη δημιουργία και νέων δομών τόσο φροντίδας, όσο και απασχόλησης», τόνισε.

«Σας διαβεβαιώνω ότι και ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενισχύει πολιτικές και δράσεις που στηρίζουν τους γονείς, τα παιδιά, την οικογένεια», επεσήμανε.

Σχετικά Άρθρα