ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εκστρατεία ΠΣΣΕ «Όλα τα παιδιά με σχολικά»

03 Ιουλίου 2023, 11:37

images

Άρχισε τον Ιούνιο και λήγει τον Ιούλιο η παγκύπρια εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών υπό τον τίτλο «Όλα τα παιδιά με σχολικά», την οποία διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, "σκοπός της εκστρατείας, η οποία υλοποιείται για 9η συνεχόμενη χρονιά, είναι να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς".

Όπως αναφέρει το ΠΣΣΕ, από το 2015 βοηθήθηκαν πέραν των 20,600 ευάλωτων οικογενειών.

Προσθέτει ότι "η μακρόχρονη εμπειρία μας, από το 1973, το δυναμικό μας και οι συνεργάτες/υποστηρικτές μας είναι οι κύριοι συντελεστές της επιτυχίας των εκστρατειών μας οι οποίες λειτουργούν με πρωτόκολλα διαδικασιών για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας".

Στην εκστρατεία συλλέγονται "δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα για σχολικά είδη, είδη/προϊόντα για τα παιδιά, καινούρια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή όμως κατάσταση καθώς σχολικά είδη και τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, είδη ένδυσης και υπόδησης.

Συλλέγονται, επίσης, βιβλία, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμός όπως γραφεία, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και σνακ, χυμοί και άλλα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας τους για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις.



Σχετικά Άρθρα