ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εκστρατεία «Αφοσίωση στη ζωή» για στήριξη παιδιών με ογκολογικές παθήσεις

29 Μαΐου 2023, 13:33

images

Στην οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου» για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις στοχεύει η εκστρατεία «Αφοσίωση στη Ζωή», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Υπεραγορών Mas και της Γαλακτοβιομηχανίας Αλάμπρα.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη της εκστρατείας. Για την περίοδο 25 Μαΐου 2023 μέχρι 31 Ιουλίου 2023, με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος Αλάμπρα (1L ή 2L) από τα ψυγεία των Υπεραγορών Mas παγκύπρια, θα προσφέρονται στο ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου 3 σεντ ανά λίτρο.

Σημειώνεται ότι το ίδρυμα «Αλκίνοος Αρτεμίου» συστάθηκε το 2021 στη μνήμη του μικρού Αλκίνοου Αρτεμίου, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το Δεκέμβριο του 2020.

Μέσα από την εκστρατεία αυτή, η εταιρείες θέλουν να συμβάλουν στο έργο και στην προσπάθεια του ιδρύματος να προσφέρει ποιοτικότερη, πιο ανακουφιστική και πιο ευχάριστη φροντίδα και διαβίωση στα παιδιά που νοσηλεύονται σε ογκολογικές-αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάσκεψη, ο εμπορικός διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας Αλάμπρα, Μιχάλης Πέτρου, ανέφερε ότι «ως εταιρεία έχουμε αποστολή να προχωράμε μπροστά με αφοσίωση στην ποιότητα, αφοσίωση στην παράδοση και αφοσίωση στον άνθρωπο. Για αυτό και σήμερα εγκαινιάζουμε τη νέα εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, ‘Αφοσίωση στη Ζωή’, μέσω του οποίου με διάφορες ενέργειες θα ενισχύσουμε το έργο διαφόρων ιδρυμάτων και οργανισμών στην Κύπρο».

Η υπεύθυνη διαφήμισης, προώθησης και εταιρικής ευθύνης των Υπεραγορών Mas, Μαρία Γεωργίου, ανέφερε με τη σειρά της ότι «ο μεγαλύτερος πυλώνας για όλους μας είναι ο άνθρωπος, ενώ κύριος στόχος είναι η στήριξη των ευάλωτων ομάδων και ιδρυμάτων της κυπριακής κοινωνίας. Η εκστρατεία ‘Αφοσίωση στη Ζωή’ έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, γιατί σε συνεργασία με ένα σημαντικό προμηθευτή και συνεργάτη ενώνουμε δυνάμεις για να ενισχύσουμε το έργο του ιδρύματος ‘Αλκίνοος Αρτεμίου’ στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά που παλεύουν και γίνονται υπερήρωες όταν το μόνο που θέλουν είναι να είναι παιδιά».

Ο ιδρυτής του Ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου», Αρτέμης Αρτεμίου, ανέφερε ότι «γνωρίζοντας εδώ και πολλά χρόνια την οικογένεια Πέτρου, τα τελευταία χρόνια την εταιρεία Αλάμπρα, γνωρίζοντας το έργο της εταιρείας Mas έτσι όπως είναι καλλιγραφημένο στους διαδρόμους του Μακάρειου νοσοκομείου, με σεβασμό, τιμή και συγκίνηση, έχετε ενώπιον σας δύο κυπριακές εταιρείες που οι πράξεις κοινωνικής ευθύνης είναι στο DNA τους».

«Έχουμε ζητήσει τη συμπόρευση πολλών για να ανακαινίσουμε το Μακάρειο Νοσοκομείο, τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, τις οικογένειες τους με αγάπη και φως. Οι εταιρείες αυτές έχουν ανταποκριθεί και πέραν από αγάπη και φως μας προσφέρουν και γάλα. Τους ευχαριστούμε πολύ», σημείωσε.

Της Ουρανίας Στυλιανού



Σχετικά Άρθρα