ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εκδήλωση για στήριξη παιδιών με διαβήτη

23 Οκτωβρίου 2023, 09:31

images

Εκδήλωση για στήριξη παιδιών με διαβήτη πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πρώτο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan, μεγάλες εταιρίες, οργανισμοί και αξιωματούχοι συναντήθηκαν στο Campeone Mini Football της Λευκωσίας, για να στηρίξουν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για παιδιά με διαβήτη, Despina Children's Diabetes Foundation, λαμβάνοντας μέρος σε μία σειρά από αγώνες που έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι οποίοι πρόσφεραν θέαμα, αλλά και δράση για συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους.

Το πνεύμα της ανταγωνιστικότητας και η δέσμευση για κοινωνική συνείδηση συγκέντρωσαν πολιτικούς, βουλευτές, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι φόρεσαν τα αθλητικά τους και ανέλαβαν δράση για να στηρίξουν το Despina Children's Diabetes Foundation, προστίθεται.

Οπως αναφέρεται, μέρος των εσόδων της διοργάνωσης διατέθηκε σε εκπρόσωπο του ιδρύματος, μέσω της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνας Γιαννάκη, η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία, η οποία είχε σκοπό να στηρίξει τα παιδιά με παιδικό διαβήτη.

Το πρώτο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan κατέκτησε η ομάδα του Bean Bar, που νίκησε στον τελικό το Public, ενώ στην τρίτη θέση, κατατάγηκε η Ελληνική Τράπεζα και στην τέταρτη η DHL.

Η πρωτοβουλία αυτή αντιπροσωπεύει τη δύναμη της αλληλεγγύης και του αθλητισμού, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στον χώρο της εταιρικής κοινότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα