ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εισφορές €6 χιλ. για παιδιά με χρόνιες παθήσεις

13 Νοεμβρίου 2023, 13:26

images

Δώδεκα συνολικά κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης συμμετείχαν στον "κολυμβητικό περίπατο”  Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργάνωσε χθες Κυριακή η μαρίνα Λάρνακας, προς ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου για παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις, για το οποίο έγιναν εισφορές ύψους έξι περίπου χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Kition Ocean Marina «οι κολυμβητές πραγματοποίησαν μια θαλάσσια διαδρομή με αφετηρία τη μαρίνα Λάρνακας μέχρι το αεροδρόμιο της πόλης και επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, όπου τους υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Ερευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρία, υπό την αιγίδα του οποίου είχε τεθεί η εκδήλωση, και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας».

Σε χαιρετισμό του, ο κ. Χατζηζαχαρία συνεχάρη την Kition Ocean Marina για την πρωτοβουλία, τον Δήμαρχο Λάρνακας που στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και τους κολυμβητές που αποτέλεσαν φωτεινό παράδειγμα για στήριξη οικογενειών και παιδιών.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Αντρέας Αποστόλου και εκ των ιδρυτών του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου ευχαρίστησε όσους αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, αναφέροντας ότι ο αθλητισμός ενώνει, στηρίζει και προσφέρει όταν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους.

Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των έξι περίπου χιλιάδων ευρώ και η αθλητική διοργάνωση να έχει επιτυχία. Αυτό το ποσό προορίζεται στην ενίσχυση οικογενειών που συνοδεύουν τα παιδιά τους για θεραπεία στο εξωτερικό, όταν δεν υπάρχει η ανάλογη κρατική μέριμνα για τις συγκεκριμένες ανάγκες, είπε.

Ο κ. Αποστόλου σημείωσε, ακόμα, ότι ο κολυμβητικός περίπατος, αποτέλεσε μια εξαιρετική απόδειξη πως οι δυσκολίες κάποιων οικογενειών με παιδιά πάσχοντα μπορούν να γίνουν ελαφρύτερες, μέσα από δράσεις αλληλεγγύης και συνεισφοράς.  

Σχετικά Άρθρα