ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας η γυναίκα που έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα

08 Ιανουαρίου 2024, 09:27

images

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γυναίκα ηλικίας 34 ετών, η οποία τραυματίστηκε, μετά τη πτώση της από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, «η γυναίκα ηλικίας 34 ετών, μεταφέρθηκε γύρω στις 16.30 χθες Κυριακή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, φέροντας διάφορα τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη  του σώματος της. Η Αστυνομία ενημερώθηκε μία ώρα αργότερα για το περιστατικό και μέλη της Δύναμης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το σημείο στο οποίο φαίνεται να κτύπησε η γυναίκα».

Πρόσθεσε ότι «από εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι η 34χρονη έπεσε από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος όπου διαμένει με ένα 33χρονο με τον οποίο διατηρεί σχέση, σε πολυκατοικία στη Λάρνακα. Εχουν γίνει κάποιες εξετάσεις στη σκηνή καθώς και στη περιοχή όπου αναζητήθηκε κάποια μαρτυρία για το συμβάν».

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Ανδρέου είπε ότι «φαίνεται πως η γυναίκα έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι συνθήκες της πτώσης της. Ο σύντροφος της 34χρονης έδωσε στην αστυνομία κάποιους ισχυρισμούς για το τι είχε προηγηθεί της πτώσης της».

Φαίνεται, συνέχισε «ότι υπάρχει μαρτυρία πως κατά τη διάρκεια της πτώσης της γυναίκας αυτός ήταν στο ισόγειο του κτιρίου, ωστόσο γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα».

Ανέφερε επίσης ότι «η 34χρονη επισκέπτρια που βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και λίγες μέρες, φαίνεται ότι κτύπησε πρώτα σε ένα στέγαστρο με αποτέλεσμα να μειώσει τη φόρα της πτώσης της από τον τρίτο όροφο. Η γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σχετικά Άρθρα