ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δήμος Λάρνακας: Προωθεί προστασία και ευημερία αδέσποτων ζώων

12 Μαρτίου 2024, 07:30

images

Θέματα μεταξύ των οποίων το πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων γάτων, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Λάρνακας με λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Ζώων και Πτηνών, εκπροσώπους της Επαρχιακής Επιτροπής Ευημερίας Ζώων και λειτουργούς των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Δήμων Λάρνακας και Λιβαδιών.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών της Λάρνακας για την προώθηση της προστασίας και ευημερίας των ζώων και ιδιαίτερα των αδέσποτων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων το πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων γάτων, τη δημιουργία οργανωμένων χώρων σίτισης των αδέσποτων γάτων, τις άδειες κατοχής σκύλων και άλλα».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας «ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη διαχρονική και αποτελεσματική συνεργασία. Για τον Δήμο το θέμα έχει μεγάλη σημασία» ανέφερε ο Δήμαρχος και κάλεσε «τους δημότες να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες και να παραθέσουν εισηγήσεις για να καταστεί δυνατή η ευημερία και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ζώων στην πόλη».

Σχετικά Άρθρα