ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δεν παρεμβαίνει ο ΠτΔ στον έργο της υπουργού υγείας

14 Μαρτίου 2023, 13:43

images

Δεν παρεμβαίνει στο έργο της υπουργού υγείας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφορικά με την αναστολή της σημερινής στάσης εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, έπειτα από παρέμβαση του προέδρου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στην Αθήνα με αφορμή τις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Λετυμπιώτης κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις ότι ο Πρόεδρος παρεμβαίνει στο έργο της Υπουργού Υγείας στο θέμα της στάσης εργασίας των νοσηλευτών, είπε ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση.

Όπως εξήγησε, «ήταν σε πλήρη συνεννόηση με την Υπουργό Υγείας ο Πρόεδρος, ο οποίος είχε χθες ένα ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα. Χθες βράδυ ενημερώθηκε από την Υπουργό για αυτή τη στάση εργασίας που ανακοινώθηκε από τους νοσηλευτές».

Πρόσθεσε ότι επικοινώνησε ο πρόεδρος με τους νοσηλευτές και ζήτησε όπως περιμένουν να αφιχθεί στην Κύπρο ο ίδιος για να λάβει ενημέρωση, όπως και η ίδια η Υπουργός Υγείας, ως προς το ποιο ακριβώς είναι το ζήτημα.

Σύμφωνα με τον κ. Λετυμπιώτη, οι νοσηλευτές το έχουν κάνει αποδεκτό αυτό και ο Πρόεδρος θέλει να παραμείνει ανοιχτός ο διάλογος με οργανωμένα σύνολα, με κοινωνικούς εταίρους και άμεσα με την άφιξη του θα υπάρχει ανακοίνωση.

Ο.Σ.

Σχετικά Άρθρα