ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Covid 19: Καταγγέλθηκαν 20 πολίτες και 4 ιδιοκτήτες υποστατικών

18 September 2021, 09:42

images

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και 4 ιδιοκτητών υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο παγκύπρια, μετά από 2.572 ελέγχους που πραγματοποίησε, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 763 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 1 καταγγελία υπεύθυνου υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 110 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και 1 υπεύθυνου υποστατικού.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 662 έλεγχοι και υπήρξαν 1 καταγγελία πολίτη και 1 υπεύθυνου υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 203 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και 1 υπεύθυνου υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 533 έλεγχοι και υπήρξαν 6 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 123 έλεγχοι και υπήρξε 1 καταγγελία πολίτη.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 145 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία. Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 33 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

 Οι καταγγελίες υποστατικών αφορούσαν την μη χρήση μάσκας από υπεύθυνο υποστατικού, την μη θερμομέτρηση πελατών και τη μη παρουσία στην είσοδο ατόμου για έλεγχο safepass, ενώ σε μια περίπτωση υπάλληλος υποστατικού δεν είχε στην κατοχή του safepass.

Σχετικά Άρθρα