ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αρχίζει παγκύπρια εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών

12 Ιουνίου 2023, 09:58

images

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) ανακοινώνει την έναρξη της παγκύπριας εκστρατείας συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά».

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΠΣΣΕ, σκοπός της εκστρατείας, η οποία υλοποιείται για 9η συνεχόμενη χρονιά, είναι να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στην εκστρατεία μπορούν να προσφέρουν άτομα, οικογένειες, δήμοι, κοινότητες, επιχειρήσεις/εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κρατικοί/ημικρατικοί φορείς, οργανισμοί, οργανωμένα σύνολα, ΜΚΟ κ.ά.

Τονίζεται ότι μπορούν να προσφερθούν δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα για σχολικά είδη και είδη/προϊόντα για τα παιδιά (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή όμως κατάσταση).

Συγκεκριμένα, μπορούν να προσφερθούν σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, ένδυσης και υπόδησης), βιβλία, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμός (γραφεία, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, υπολογιστής), σνακ, χυμοί κ.ά.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται μπορούν να αποταθούν στο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών των επαρχιών για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια της εκστρατείας θα είναι από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, ώστε όλα όσα θα έχουν συγκεντρωθεί να παραδοθούν στα παιδιά πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Τα σημεία συλλογής και τα στοιχεία επικοινωνίας των Σωμάτων Εθελοντών είναι στη Λευκωσία Τηλ. 22512602, στη Λεμεσό 1ης Απριλίου 14, Αγία Φύλα, Τηλ. 25737761, στη Λάρνακα Κιθαιρώνος 23, Τηλ. 24650525, στην Πάφο Αριστοτέλη Σάββα 46, Αναβαργός, Τηλ. 26953725, στην Αμμόχωστο Γεωργίου Κατσιάρη 21, 5320 Λιοπέτρι, Τηλ. 99124521 και για την Κερύνεια στο Τηλ. 97743185.



Σχετικά Άρθρα