ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

ΑΛΚ: Χορηγία για τη στήριξη εξαρτημένων ατόμων «Αγίας Σκέπης»

28 Ιουνίου 2022, 19:21

images

Την απόφασή της να παραχωρήσει χορηγία για τη στήριξη της θεραπευτικής κοινότητας εξαρτημένων ατόμων «Αγία Σκέπη», ανακοίνωσε η  Αρχή Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των  Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους στις 26 Ιουνίου.

Εξαίροντας  το έργο της «Αγίας Σκέπης», ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της  Αρχής Λιμένων Κύπρου, Δρ Αντώνης Στ. Στυλιανού, δήλωσε ότι «ως ένας από  τους μεγαλύτερους ημικρατικούς οργανισμούς του Τόπου, η Αρχή Λιμένων  Κύπρου δεν θα μπορούσε να παραμείνει απαθής σε ζητήματα που αφορούν στην  κοινωνία μας και ειδικά στο μείζον πρόβλημα της χρήσης και της  διακίνησης ναρκωτικών».

Σημειώνεται ότι η  θεραπευτική κοινότητα «Αγία Σκέπη» απευθύνεται τόσο σε μακροχρόνιους  ενήλικες χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών όσο και σε έφηβους χρήστες.

Όπως  ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΛΚ, αποφασίστηκε να δοθεί η χορηγία  αυτή, καθώς η «Αγία Σκέπη» συμβάλλει στην διαχείριση του προβλήματος της  χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών στην Κύπρο. 

«Η  Αρχή Λιμένων Κύπρου παραμένει σταθερός αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις  και δραστηριότητες που διαχειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα που άπτονται  του ρόλου της κοινωνίας των πολιτών, των μη-κυβερνητικών οργανώσεων και  του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου», κατέληξε ο κ. Στυλιανού.

Σχετικά Άρθρα