ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αιματολογικές εξετάσεις και απογεύματα στο ΓΝΛ

14 Οκτωβρίου 2022, 15:52

images

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας του Κλινικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας με αιματολογικές εξετάσεις και τα απογεύματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Σημειώνει ότι οι αιματολογικές εξετάσεις διενεργούνται τις καθημερινές από τις 7:00π.μ. – 7:00μ.μ. στον χώρο του Εργαστηρίου, στον 1ο όροφο της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ τα Σάββατα πραγματοποιούνται αιμοληψίες για τους εξωτερικούς ασθενείς από τις 7:30πμ. – 3:00μμ., στον ίδιο χώρο.

Στο Εργαστήριο διενεργούνται τόσο εξετάσεις ρουτίνας όσο και εξειδικευμένες εξετάσεις σε υπερσύγχρονους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας από δείγματα αίματος, ούρων και βιολογικών υγρών. Ο εξοπλισμός είναι διαπιστευμένος με ISO 17025 και τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούνται πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, το κοινό μπορεί να καλεί στο 24800380 ή να επισκεφτεί την σελίδα: https://shso.org.cy/clinic/kliniko-ergastirio-3/.

Σχετικά Άρθρα