ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Χρυσό Βραβείο ΜΚΟ της Χρονιάς στο Hope For Children

23 Ιουνίου 2021, 10:25

images

Με το χρυσό βραβείο «ΜΚΟ της Χρονιάς» στην Κύπρο, διακρίθηκε για δεύτερη φορά το “Hope For Children” CRC Policy Center από τη διοργάνωση των Cyprus Responsible Business Awards 2020, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου 2021.

Τα Cyprus Responsible Business Awards 2020 πραγματοποιήθηκαν από την Boussias Communications στο πλαίσιο μιας εντυπωσιακής φωτογραφικής απονομής και τελούσαν υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του CSR Cyprus με χορηγό επικοινωνίας το Συγκρότημα ΔΙΑΣ. Μέσα από τις υποψηφιότητες που λήφθηκαν, η διοργάνωση βράβευσε για ακόμη μια χρονιά οργανισμούς και εταιρείες που αναδεικνύουν πράξεις και συνεργασίες που αντανακλούν την αειφορία, την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την εταιρική υπευθυνότητα.

Εκ μέρους του “Hope For Children” CRC Policy Center, το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού κα. Άντρια Νεοκλέους η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όλους όσους έδωσαν την ψήφο τους στον Οργανισμό.  Συγκεκριμένα η κα. Νεοκλέους ανέφερε «Είναι σίγουρα μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς και του έργου που επιτελεί το Hope For Children στην Κύπρο. Το έργο του Οργανισμού διεξάγεται μέσα από μια ομάδα εκατό περίπου επαγγελματιών οι οποίοι, ιδιαίτερα το χρόνο που μας πέρασε, κλήθηκαν να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα με νέες προκλήσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν αδιάκοπα τις υπηρεσίες προς τα παιδιά και τις οικογένειες». Κλείνοντας, η κα. Νεοκλέους αφιέρωσε το βραβείο στις ανάδοχες οικογένειες εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά τους στην κυπριακή κοινωνία, στο πλαίσιο του θεσμού της αναδοχής.

Η απονομή του βραβείου «ΜΚΟ της Χρονιάς» στο  Hope For Children αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση του ανθρωπιστικού του έργου και μια επιπλέον δέσμευση για τη συνέχιση και την επέκταση του εύρους των υπηρεσιών που προσφέρονται δωρεάν, σε όλα τα παιδιά που στηρίζει, γιατί στόχος του είναι να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα