ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελληνικής Τράπεζας γέμισε με καρδιές ΑΛΜΑ

02 Δεκεμβρίου 2021, 10:10

images


  • Ακόμα μια ομαδική δράση από το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας για στήριξη της κοινωνίας, ενισχύοντας αυτή τη φορά το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «Το Άλμα»

Με καρδιές και χρώμα γέμισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελληνικής Τράπεζας στο κτήριο διοίκησης στη Λευκωσία, στο πλαίσιο στήριξης του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «Το Άλμα», που αποτελεί το πρόγραμμα της Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

Η Ελληνική Τράπεζα, στηρίζοντας το Κέντρο, προμηθεύτηκε τις κεραμικές καρδιές που δημιούργησε το «νερό και χΡώμα» και μαζί με διακοσμητικά υλικά σε ένα κουτάκι τις έστειλε σε όλες τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της Τράπεζας. Τα μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να διακοσμήσουν τη δική τους καρδιά ΑΛΜΑ, και στη συνέχεια όλες χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κτήριο διοίκησης στη Λευκωσία. 

Το προσωπικό αγκάλιασε την πρωτοβουλία, διακοσμώντας 300 κεραμικές καρδιές με ενθουσιασμό, ευρηματικότητα και ομαδικό πνεύμα, συμμετέχοντας έτσι σε μια χριστουγεννιάτικη δράση που αφορά το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Τετάρτη, 1η  Δεκεμβρίου, σε μια μικρή τελετή στο κτήριο διοίκησης της Τράπεζας, στην παρουσία του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας, κ. Oliver Gatzke και του Επικεφαλής της Μονάδας Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργου Χριστοδουλίδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ακόμα η Διευθύντρια του Προγράμματος Άλμα, του Ιδρύματος Θεοτόκος κα. Νίκη Καμέρη και η Διοργανώτρια της πρωτοβουλίας «Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ» του «νερό & χΡώμα» κα. Άντρη Αταλιώτη.

Ο κ. Gatzke ευχαρίστησε το Ίδρυμα και το προσωπικό για τη συμβολή του αναφέροντας τα εξής: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δώσατε την ευκαιρία να στηρίξουμε έναν τόσο σημαντικό σκοπό, ενώ παράλληλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μας, που αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα».

Σχετικά Άρθρα