ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το Προξενείο των Φιλιππινών στη Λάρνακα και η Διεθνής Γυναικεία Ομοσπονδία Κύπρου στηρίζουν το ΣΠΑΒΟ

28 Νοεμβρίου 2022, 14:52

images

To Προξενείο των Φιλιππινών στη Λάρνακα, σε συνεργασία με τη Διεθνή Γυναικεία ομοσπονδία Κύπρου, παρουσιάζουν την παράσταση "Tears of Silence" (Τα Δάκρυα της Σιωπής) με πρωταγωνίστρια την καταξιωμένη Κύπρια ηθοποιό, Πάολα Χατζηλαμπρή. Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο, το οποίο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Kύπριας Συγγραφέως Άριας Σωκράτους.

Η θεατρική παράσταση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, στις 19:00 στην αίθουσα χορού «Σκάλα», στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ - Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Τεχνών των περιθωριοποιημένων και κακοποιημένων γυναικών και παιδιών).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω θεατρική παράσταση πραγματοποιείται υπο την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κύριου Νίκου Αναστασιάδη και της Βουλής των Αντιπροσώπων.

«Τα Δάκρυα της Σιωπής»

Το έργο αποτελείται από τρεις μονολόγους γυναικών, θύματα κακοποίησης και sex trafficking, των οποίων οι ιστορίες εκτυλίσσονται παράλληλα, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη Κύπρια ηθοποιό Πάολα Χατζηλαμπρή, η οποία είναι σκηνοθετεί την παράσταση.

Η ηθοποιός Πάολα Χατζηλαμπρή, βραβεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 στη Ρώμη από τα Norns Awards μετά από παγκόσμια ψηφοφορία με το βραβείο Red Shoes 2022, το οποίο απονέμεται σε άτομα που μέσω του έργου και της προσφοράς τους, προβάλλουν τα σοβαρά θέματα της βίας κατά των γυναικών και του εμπορίου προσώπων.

ΣΠΑΒΟ

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια είναι ένας μη Κυβερνητικός, εθελοντικός Οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1990.

H παροχή θεραπευτικών προγραμμάτων σε θύματα και θύτες ενδοοικογενειακής βίας και επιπλέον στήριξη και προστασία σε γυναίκες θύματα και στα παιδιά τους. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος παρέχει ενημέρωση και εκπαίδευση, από κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με τη συνεργασία εθελοντών και την αρωγή κρατικών και ιδιωτικών φορέων, σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν και βασίζονται στις αρχές της Εχεμύθειας, του Σεβασμού και της Εμπιστευτικότητας.

Χρυσοί Χορηγοί: Red Wolf Pr & Advertising Agency, Cleverpath Holding

Αργυρός Χορηγός: ADBOART

Χορηγοί: Radisson Blu Hotel Larnaca, Quality Group

Σχετικά Άρθρα