ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το Πανεπιστήμιο Frederick συγχαίρει τη Νατάσα Λάππα για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

02 Μαρτίου 2021, 10:03

images

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι της διεθνούς αθλήτριας Ιστιοπλοΐας προς το όνειρο

Το Πανεπιστήμιο Frederick συγχαίρει τη φοιτήτριά του, αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας Νατάσα Λάππα, για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μετά από επιτυχίες σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, η 19χρονη διεθνής ιστιοπλόος εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην κατηγορία RS:Χ Ιστιοσανίδας και γίνεται το 12ομέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας.

Η ταλαντούχα Νατάσα Λάππα ασχολείται με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από πολύ μικρή ηλικία. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκε σκληρά και ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στον στόχο της, ώστε σήμερα να βρίσκεται στην αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τόκιο. Είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Frederick στη Λεμεσό.

«Η Νατάσα Λάππα συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή στις καλύτερες αθλήτριες και τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.Το Πανεπιστήμιο Frederick τη συγχαίρει για την πρόκρισή της και δηλώνει συνοδοιπόρος στο ταξίδι της προς το όνειρο» αναφέρει ο συντονιστής του Προγράμματος, Δρ Άγγελος Ροδαφινός.«Τόσο το διοικητικό όσο και το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου θα είναι δίπλα της για να τη στηρίξουν και να την καθοδηγήσουν στην πορεία της στο Πανεπιστήμιο αλλά και στον αθλητισμό. Είμαστε περήφανοι και θα τη χειροκροτούμε σε κάθε της βήμα».

Το Πανεπιστήμιο Frederick συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού μέσα από τα εξιδεικευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρει, ενώ στηρίζει εκατοντάδες αθλητές – φοιτητές του μέσα από ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών και υποστηρικτικών υπηρεσιών. Το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού παρέχει στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τη δυνατότητα να αποκτήσουν σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό. Παράλληλα εμβαθύνει στον αθλητικό τουρισμό και τον αθλητισμό αναψυχής ενώ παρέχει εξειδίκευση στην προπονητική των αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων θαλάσσης, καθώς επίσης και στον τομέα της υγείας και ευεξίας μέσω της άσκησης και φυσικής δραστηριότητας.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου 2021 στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Σχετικά Άρθρα