ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το MYMALL Limassol, για 6η χρονιά, Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

13 Μαρτίου 2023, 14:21

images

Το MYMALL Limassol, ο απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, ανακοινώνει την υποστήριξή του, για 6η  χρονιά, ως Χρυσός Χορηγός στον Μαραθώνιο ΟΠΑΠ Λεμεσού την πιο δημοφιλή αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο που επιστρέφει δυναμικά στις 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Κύπρο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις στους χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος και φέτος στη διοργάνωση.

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει στηρίξει περισσότερα από 50 φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η συμβολή του MYMALL Limassol ως Χρυσός Χορηγός και η παρουσία του στο sponsors village με εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες, στον δημοφιλέστερο αγώνα δρόμου στην Κύπρο, αποτελεί δείγμα της συνέπειας και της δέσμευσής του για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω της ανάπτυξης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και της πάγιας υποστήριξης που προσφέρει σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Το MYMALL Limassol, ως ο απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό καταστημάτων αθλητικών ειδών και είναι ένας εξαιρετικός σταθμός για προετοιμασία πριν και χαλάρωση μετά τον αγώνα.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο νησί με την υποστήριξη του MYMALL Limassol έχει αναδείξει πια την Κύπρο, ως έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητικούς προορισμούς για δρομείς στην Ευρώπη.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com.

Για τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ακολουθήστε τον στο www.facebook.com/limassolmarathon.



Σχετικά Άρθρα