ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το MAD TV αξιοποιεί τις δυνατότητες του Amazon Bedrock

19 Ιουνίου 2024, 13:50

images

Το MAD TV, το κορυφαίο μουσικό δίκτυο της Ελλάδας, προετοιμάζει το κοινό για μια συναρπαστική εικαστική εμπειρία στα επερχόμενα ΜAD Video Music Awards  από την ΔΕΗ μέσω της χρήσης των μοναδικών εργαλείων ΑΙ, του Amazon Bedrock.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η μουσική συνδυάζονται αρμονικά και η δημιουργική ομάδα του MAD TV, εμπνεόμενη από τους στίχους τραγουδιών, σχεδιάζει τα visuals που θα προβληθούν στα video walls της σκηνής της μεγάλης μουσικής βραδιάς, κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού act, αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες των Stability AI μοντέλων που είναι διαθέσιμα στο Amazon Bedrock.

Τα μοντέλα ΑΙ που προσφέρει το Amazon Bedrock, σχεδιασμένα με εξατομικευμένο τρόπο για κάθε είδους οργανισμό και επιχείρηση, με έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικότητας, δίνουν τη δυνατότητα σε οποιασδήποτε κλίμακας εταιρεία να καινοτομεί ταχύτατα, να δημιουργεί νέες επιχειρηματικές προοπτικές και να ενισχύει την εμπειρία των πελατών.

«Όλοι στο MAD TV είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία της AWS στα φετινά MAD VMA. Με τη δύναμη της Generative AI που μας προσφέρει τo Amazon Bedrock, είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα μαγνητίσει το κοινό και θα αναδείξει τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας και της καινοτομίας», τόνισε ο Χάρης Φυσερός, Head of Production του MAD.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στα MAD VMA, προσφέροντας στη δημιουργική ομάδα του MAD TV τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το Amazon Bedrock. Στα φετινά MAD VMA, η τεχνολογία συναντά τη τέχνη, δημιουργώντας ένα μουσικό story-telling που ξεπερνά τα συνηθισμένα», τόνισε ο Θανάσης Πατσάκας, Country Manager της AWS σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. «Οργανισμοί και εταιρείες κάθε μεγέθους και από κάθε αγορά επιλέγουν το Amazon Bedrock ως βάση της Generative AI στρατηγικής τους καθώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την μετάβασή τους από πειραματικό στάδιο στο στάδιο παραγωγής πιο γρήγορα και πιο εύκολα» συμπλήρωσε.

Δεκάδες χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη επιλέξει το Amazon Bedrock ως το θεμέλιο για τη στρατηγική τους στον τομέα της Generative AI, καθώς τους παρέχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος κορυφαίων foundation models (FM) που προσφέρονται από τις AI21 Labs, Anthropic, Cohere, Meta, Mistral AI, Stability AI και Amazon, σε συνδυασμό με πολλές άλλες δυνατότητες και την επιχειρησιακή ασφάλεια που χρειάζονται για γρήγορη δημιουργία και ανάπτυξη εφαρμογών Generative AI. Τα ισχυρά μοντέλα του Amazon Bedrock προσφέρονται ως πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία, ώστε οι πελάτες να μην χρειάζεται να ασχοληθούν με κάποια υποκείμενη υποδομή, διασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές τους λειτουργούν απρόσκοπτα και αναβαθμίζονται συνεχώς.

Σχετικά Άρθρα