ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το Johnnie Walker ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Adrien Brody

19 Οκτωβρίου 2021, 09:48

images

Το Johnnie Walker νούμερο 1 σε πωλήσεις Σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, που εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη, λανσάρει μια νέα καμπάνια σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Adrien Brody. 

Η νέα εκστρατεία με τίτλο THE WALKERS, μετατρέπει το ισχυρό σύνθημα KEEP WALKING σε κραυγή συσπείρωσης για την επίτευξη συλλογικής προόδου και επιχειρεί να μεταφέρει το μήνυμα ότι ο κόσμος έχει ανάγκη για πρόοδο περισσότερο από ποτέ άλλοτε, κάτι που μπορούμε να πετύχουμε ομαδικά.

Ο Adrien Brody διαθέτει όλες τις αρετές ενός WALKER. Είναι πρόθυμος να προσπαθήσει όσο μπορεί για να έναν καλύτερο κόσμο, αλλά και να αμφισβητήσει το κατεστημένο. Ενσαρκώνοντας τον ήρωα στο διαφημιστικό σποτ THE WALKERS, ο Brody αποτελεί έμπνευση για συλλογική πρόοδο, πυροδοτώντας τη φαντασία μας για το τι είναι εφικτό, αλλά και υποδεικνύοντάς μας ότι ο καθένας από εμάς κρύβει μέσα του ένα οδοιπόρο, ένα WALKER.

Στο διαφημιστικό σποτ THE WALKERS, ο Brody εμπνέει τους θεατές να βρουν τον χαμένο τους δυναμισμό και το ξεχασμένο τους ταλέντο και να το μοιραστούν με ολόκληρο τον κόσμο. Η καμπάνια προωθεί την πολιτισμική ζωτικότητα και καθιερώνει τη φιλοσοφία του Keep Walking: “We don’t settle for things as they are. We Keep Walking”, (Δεν αποδεχόμαστε τα πράγματα όπως είναι. Συνεχίζουμε να Προχωράμε’).

«Το Johnnie Walker αποτελούσε ανέκαθεν μια ισχυρή δύναμη στην κοινωνική μας ζωή. Εδώ και αιώνες φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά και σήμερα αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Με την καμπάνια THE WALKERS και τον Adrien Brody ως Walker, επιδεικνύουμε την ευθύνη που έχουμε να κοινωνικοποιήσουμε ξανά τον κόσμο, σε συνεργασία με μερικές από τις πιο σημαντικές φωνές ανθρώπων του πολιτισμού», δήλωσε ο Fardin Ahmadyar, Brand Manager Whisky, Diageo Ανατολικής Ευρώπης.

«Εμπνεύστηκα τόσο πολύ από αυτή την καμπάνια, που προσφέρθηκα να κάνω το ρεμίξ της μουσικής για το βίντεο. Πάντα είχα πάθος για τη μουσική. Συνεχίζουμε να προχωράμε, ακόμα και όταν ολόκληρη η υφήλιος σταματά», είπε ο Adrian.

Ο Adrien Brody, πολυβραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και είδωλο μόδας με καταβολές από την Ουγγαρία, απέκτησε διεθνή φήμη με την ερμηνεία του στην ταινία «The Pianist» (2002), που του χάρισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Είναι γνωστός για τον ενθουσιασμό με τον οποίο εργάζεται και το πάθος του για την επίτευξη συνολικής προόδου.

Πρόσφατα ο Brody ολοκλήρωσε την παραγωγή της ταινίας της Searchlight «See Ηow they Run», με συμπρωταγωνιστές τους Saoirse Ronan και Sam Rockwell. Αυτό τον καιρό θα τον δούμε στην ταινία του Wes Anderson «The French Dispatch», που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ των Καννών 2021. Πρωταγωνιστεί επίσης στην τηλεοπτική σειρά του Adam McKay και της HBO με θέμα τους Los Angeles Lakers στη δεκαετία του 1980, στην οποία δεν έχει ακόμα δοθεί τίτλος, όπου θα ερμηνεύσει τον θρυλικό προπονητή του μπάσκετ Pat Riley. Εμφανίζεται επίσης στην ταινία του Andrew Dominik «Blonde» για το Netflix, στη σειρά «Chapelwaite» για την Epix βασισμένη σε μυθιστόρημα του Stephen King όπως και στην τρίτη σεζόν της σειράς «Succession» της HBO.

Το Johnnie Walker είναι το υπ’ αριθμό ένα σκωτσέζικο ουίσκι παγκοσμίως (IWSR 2019), καθιστώντας την επωνυμία Johnnie Walker την πιο δημοφιλή μάρκα σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο. Ανήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρείας Diageo, την οποία εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

Σχετικά Άρθρα