ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το CIM - Cyprus Business School διαχρονικά δίπλα στην Europa Donna Κύπρου

23 Μαρτίου 2023, 15:51

images

To CIM - Cyprus Business School, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του, και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 45 χρόνων από την ίδρυσή του, στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες και το έργο της Europa Donna Κύπρου, επιχορηγώντας την ομάδα κωπηλασίας Pink Mouflons στο διεθνές Dragon Boat Festival 2023 που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στη Νέα Ζηλανδία.

H ομάδα κωπηλασίας Pink Mouflons αποτελείται από κωπηλάτριες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, υπάγεται στο σωματείο Cyprus Mouflons Paddles Sports και βρίσκεται υπό την Αιγίδα της Europa Donna Κύπρου.

Το Dragon Boat Festival 2023 είναι μια αθλητική διοργάνωση που ξεκίνησε το 2010, λαμβάνει χώρα κάθε 3-4 χρόνια και βρίσκεται υπό από την Αιγίδα της Διεθνούς Επιτροπής Κωπηλατριών με Καρκίνο του Μαστού. Στη διοργάνωση του 2023, θα λάβουν μέρος 4000-5000 γυναίκες από 30 και πλέον χώρες, ηλικίας 20-80 ετών, οι οποίες έχουν μια κοινή πρόκληση: την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η ομάδα Pink Mouflons που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση αυτή, θα ενωθεί με την ομάδα της Αυστρίας για να αγωνιστούν σ' αυτό το ομαδικό άθλημα, δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας και δύναμης σε άλλες γυναίκες οι οποίες διανύουν αυτό το δύσκολο ταξίδι αντιμετώπισης της ασθένειας.

H Europa Donna Κύπρου ευχαριστεί θερμά το CIM - Cyprus Business School για την ευγενική του χορηγία και την πολύ σημαντική στήριξη, καθιστώντας τη συμμετοχή της ομάδας πραγματικότητα.

Σχετικά Άρθρα