ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το American Medical Center στηρίζει την Εκστρατεία Endomarch και φωταγωγείται κίτρινο

14 Μαρτίου 2022, 13:40

images

Το American Medical Center, διαχρονικός σύμμαχος στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ενδομητρίωση, στηρίζει και φέτος έμπρακτα την Εκστρατεία Endomarch Cyprus και φωταγωγείται κίτρινο, στο χρώμα που ταυτίστηκε με την πάθηση.

Η συμβολική φωταγώγηση του AMC αποτελεί υπενθύμιση, ότι καμιά γυναίκα δεν είναι μόνη σε αυτό τον δύσκολο αγώνα για αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης, η οποία σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία ταλαιπωρεί μια στις δέκα Κύπριες σε αναπαραγωγική ηλικία.

Στόχος της Παγκόσμιας Εκστρατείας, στην οποία συμμετέχουν περισσότερες από 65 χώρες, είναι η διαφώτιση και η διάδοση μηνυμάτων ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με την πάθηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο American Medical Center λειτουργεί το πρώτο Κέντρο Ενδομητρίωσης και Γονιμότητας - Endometriosis and Fertility Center Cyprus, το οποίο με επικεφαλής τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο Δρα Ανδρέα Σταυρούλη – Πρόεδρο του Endomarch Cyprus, προσφέρει καθοδήγηση, διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία της πάθησης.

Σχετικά Άρθρα