ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα Public συνεργάζονται με την ΒΟΧ ΝΟW και λανσάρουν τη νέα υπηρεσία Locker Pickup 24/7!

26 Απριλίου 2024, 14:06

images

Μία νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία που επιτρέπει στους καταναλωτές να λάβουν την παραγγελία τους εύκολα και γρήγορα στο κοντινότερο locker, οποιαδήποτε ώρα και μέρα της εβδομάδας προσφέρουν πλέον τα Public. Πρόκειται για την καινοτόμα υπηρεσία Locker Pickup 24/7, της BOX NOW που δίνει την απόλυτη ελευθερία στους καταναλωτές, επιτρέποντάς τους να παραλάβουν την παραγγελία τους σε πάνω από 100 σημεία σε όλη την Κύπρο και να πληρώσουν πριν ή κατά την παραλαβή, μέσω κάρτας.

Η υπηρεσία «Locker Pickup 24/7» είναι ήδη διαθέσιμη στο Public.cy και συγκεκριμένα στα προϊόντα με την ένδειξη «Άμεσα Διαθέσιμο». Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων που φέρουν τη συγκεκριμένη σήμανση, οι καταναλωτές επιλέγουν παραλαβή από «Κατάστημα ή Locker» και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση ή τον ταχυδρομικό κώδικα, μπορούν να εντοπίσουν τα BOX NOW lockers που τους εξυπηρετούν περισσότερο. Με τον κωδικό που λαμβάνουν στο κινητό τους, μπορούν να προχωρήσουν στην παραλαβή του πακέτου τους, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμούν, καθώς η παραγγελία θα τους περιμένει για  48 ώρες στο BOX NOW Locker της επιλογής τους.

H νέα υπηρεσία «Locker Pickup 24/7» των Public, όχι μόνο δίνει μια επιπλέον επιλογή στους πελάτες με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, αλλά αποδεικνύει έμπρακτα την εταιρική υπευθυνότητά της εταιρείας με φιλικές προς το περιβάλλον δράσεις. Με τη χρήση των lockers, γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε αποστολή, καθώς μειώνονται τυχόν περιττές διαδρομές του διανομέα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ετησίως ουσιαστική μείωση στο περιβαλλοντικό και ανθρακικό αποτύπωμα αποτύπωμά της.

Με επίκεντρο τον πελάτη, τα Public αφουγκράζονται τις ανάγκες των καταναλωτών, αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, στο Public.cy και στα φυσικά καταστήματα, οι οποίες αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και διευκολύνουν την καθημερινότητα τους!

Σχετικά Άρθρα