ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα πολυκαταστήματα ERA ενισχύουν το “Hope For Children” Κύπρου με €10.000

22 Δεκεμβρίου 2025, 11:33

images

Τα ERA Department Stores, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων στην Κύπρο, ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας στήριξης του ανθρωπιστικού οργανισμού “Hope For Children” Κύπρου, μέσω της οποίας θα προσφέρουν το 1% των εισπράξεων που συγκεντρώθηκαν σε όλα τα καταστήματα, κατά την πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου.

Χάρη στη συμμετοχή και τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού, το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί στον οργανισμό ανέρχεται στις €10.000, ενισχύοντας εμπράκτως το πολύτιμο έργο του για την προστασία και ευημερία των παιδιών.

Το “Hope For Children” Κύπρου είναι ένας ανεξάρτητος ανθρωπιστικός οργανισμός, αφιερωμένος στη βελτίωση της ζωής ευάλωτων παιδιών. Μέσα από προγράμματα που εστιάζουν στην προστασία, την εκπαίδευση, την υγεία και την ασφάλεια, προωθεί και υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των παιδιών, ενδυναμώνοντας παράλληλα τις τοπικές κοινότητες.

Τα ERA Department Stores δραστηριοποιούνται σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Διαθέτουν συνολική επιφάνεια 30.000 τ.μ. και εργοδοτούν γύρω στους 250 εργαζομένους, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Σχετικά Άρθρα