ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πρωταγωνιστές των “Cyprus Digital Marketing Awards 2021” οι Υπεραγορές Αλφαμέγα

20 Μαΐου 2022, 10:37

images
  • Απέσπασαν επτά βραβεία στους τομείς του Digital Marketing και eBusiness

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των “Cyprus Digital Marketing Awards 2021,” αναδείχθηκαν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα. Η Εταιρεία απέσπασε συνολικά επτά βραβεία από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία επιβραβεύει τις σημαντικότερες τάσεις και τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες γύρω από το Digital Marketing και eBusiness.

Ειδικότερα, η Εταιρεία κέρδισε τρία Gold βραβεία στις κατηγορίες «Best Customer Experience», «Best Digital Marketing Strategy for eCommerce» και «Best Website Transformation (Redesign-Relaunch)», ένα Silver βραβείο στην κατηγορία «Best e-shop / Marketplace», δύο Bronze βραβεία στις κατηγορίες «Best Use of Stories» και «Best Use of Data», καθώς επίσης και ένα από τα Special Awards της βραδιάς, το βραβείο «eBusiness of the Year».

Τα “Cyprus Digital Marketing Awards” διοργανώθηκαν από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών σε συνεργασία με τη Boussias Cyprus, ενώ η επιλογή των νικητών έγινε από μια πολυμελή κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες στους τομείς των ΜΜΕ, του marketing, της επικοινωνίας και των επιχειρήσεων.

Θέτοντας τη χρήση καινοτόμων ψηφιακών μέσων στο επίκεντρο του επιχειρηματικού τους μοντέλου, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα επενδύουν σημαντικά σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό όσον αφορά τον τομέα του ψηφιακού marketing, με γνώμονα την αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων τους καθώς και την επικοινωνία με το κοινό. Πέραν της ψηφιοποίησης του συνόλου των εσωτερικών διαδικασιών και λειτουργιών της, η Εταιρεία λάνσαρε, εν μέσω πανδημίας, το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα αλυσίδας υπεραγορών στην Κύπρο, αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα στον κλάδο του λιανικού εμπορίου στη χώρα. Σήμερα, το e-shop του οργανισμού μεταφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος που προσφέρουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα στο σπίτι κάθε καταναλωτή σε όλη την Κύπρο, ενώ παράλληλα συνεχίζει να εξελίσσεται.

Σε δηλώσεις του ο Chief Marketing Officer των Υπεραγορών Άλφαμέγα, Γιάννης Ιωάννου, ανέδειξε ότι «οι τιμητικές αυτές διακρίσεις αποτελούν επιβράβευση για το όραμα και την τεράστια δουλειά των ανθρώπων των Υπεραγορών Αλφαμέγα, προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού του Οργανισμού. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η προσπάθεια μας να εντάξουμε την καινοτομία και τα ψηφιακά εργαλεία σε όλο το φάσμα των επιχειρησιακών μας λειτουργιών, προς όφελος του καταναλωτή, έχει λάβει καθολική αναγνώριση τόσο από το καταναλωτικό κοινό, όσο και από τους επαγγελματίες του κλάδου μας και ευρύτερα. Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να τοποθετούμε τον πήχη ψηλότερα, πρωτοπορώντας στους τομείς δραστηριοποίησης μας, παραμένοντας παράλληλα, πάντα δημιουργικοί».

Σχετικά Άρθρα