ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Porsche Wellness Day

21 Νοεμβρίου 2023, 15:23

images

Η Porsche Cyprus, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία, φιλοξένησε μια μοναδική εκδήλωση ευεξίας το απόγευμα της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου στο Destination Porsche Limassol.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσφέροντας μια μοναδική ενέργεια ενδυνάμωσης, ευεξίας και στυλ.

Οι βάσεις για μια μέρα επικεντρωμένη στην ολιστική ευεξία ξεκίνησαν με τους εξειδικευμένους Yoga Instructors από το L.E Gym by Evripidou, οι οποίοι καθοδήγησαν τις παρευρισκόμενες σε ένα Dynamic Yoga Class, προσφέροντας τους την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να αποφορτιστούν και να αναζωογονηθούν.

Μετά τη συνεδρία γιόγκα, η εκδήλωση μεταφέρθηκε απρόσκοπτα σε ένα Beauty Master Session, που πραγματοποιήθηκε από την Estée Lauder σε συνεργασία με την καταξιωμένη makeup artist, Ilona G. Garamvolgyi. Αυτή η δράση είχε ως στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την εσωτερική τους δύναμη και τη μοναδική προσωπικότητά τους και περιλάμβανε ένα ρεπερτόριο συμβουλών ομορφιάς, περιποίησης και επιδείξεων μακιγιάζ, επιτρέποντας στις συμμετέχουσες να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το Beauty Master Session κορυφώθηκε με μια συνεδρία Q&A, παρέχοντας στις συμμετέχουσες την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τη γνωστή makeup artist και να λύσουν τις όποιες απορίες ομορφιάς και αυτοφροντίδας είχαν.

Σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες οι καλεσμένες απόλαυσαν smoothies και wellness snacks που ετοιμάστηκαν ειδικά για την εκδήλωση τα οποία έδιναν έμφαση στη σπουδαιότητα του well being.  

Οι παρευρισκόμενες είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα Porsche Cayenne, βιώνοντας την επιτομή της πολυτέλειας και της τεχνολογικής αιχμής της αυτοκινητοβιομηχανίας.  

Η Porsche Cyprus συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της πολυτελούς αυτοκίνησης, συνδυάζοντας απρόσκοπτα την καινοτομία, την ευεξία, την αυτοφροντίδα και την ενδυνάμωση. Η εκδήλωση Wellness Day αποτελεί απόδειξη τόσο της  πολυδιάστατης λειτουργικότητας του Destination Porsche Limassol ως Point of Experience, όσο και της αφοσίωσης της Porsche Cyprus στο να προσφέρει μοναδικές και εμπλουτισμένες εμπειρίες στους πελάτες της.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Σχετικά Άρθρα