ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου-IDEA: "Culture means business"

23 Απριλίου 2021, 12:27

images

Σειρά podcasts για την ανάπτυξη ιδεών που προωθούν τη διεπιστημονική επιχειρηματικότητα στο χώρο του πολιτισμού, από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου και το IDEA.

 Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας IDEA διοργανώνουν σειρά podcasts με τίτλο "Culture means business". Η σειρά στοχεύει να βοηθήσει επιχειρηματίες, αλλά και άτομα που ασχολούνται με την τεχνολογία και τον πολιτισμό, έτσι ώστε να αναπτύξουν ιδέες που να προωθούν τη διεπιστημονική επιχειρηματικότητα στο χώρο του πολιτισμού. Η σειρά έρχεται να προσφέρει γνώσεις και καθοδήγηση σχετικά με την εξέλιξη μιας ιδέας σε επιχειρηματικό μοντέλο.

Αυτό το podcast έχει ως θέμα: “Ευκαιρίες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκές πηγές” και θα ανέβει στο διαδίκτυο από τις 24 Απριλίου. Η διάλεξη θα είναι στα ελληνικά.

Σύνδεσμος:

https://www.buzzsprout.com/1214612

 Περίληψη podcast:

 Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί στις ευκαιρίες χρηματοδότησης των Πολιτιστικών Φορέων από Ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές πηγές, καθώς επίσης και σε χρήσιμες συμβουλές για το πού θα πρέπει να εστιάσουν κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας και της κατάθεσης των προτάσεων τους.

Βιογραφικό ομιλητή:

 Ο Δρ. Στέλιος Στυλιανού είναι κάτοχος Πτυχίου στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, Μεταπτυχιακού στην Κοινωνιολογία από το City University και είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται ως Επικεφαλής Έρευνας στο Ερευνητικό Κέντρο GNOSIS του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ υπήρξε για δεκαπέντε χρόνια Διευθυντής του Τμήματος Έργων Δημόσιου Τομέα στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΤΑΛΩΣ. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ετοιμασία και την υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση έργων πολιτισμού, αφού υπήρξε επικεφαλής των Σημείων Επαφής για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα "Πολιτισμός" και "Δημιουργική Ευρώπη".

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος σε Facebook & Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22128157.

 Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου

Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Για πληροφορίες: 22128157

www.boccf.org

Σχετικά Άρθρα