ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

PMC: Μέσω ΓΕΣΥ η Ιδρυματική αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων και η μετατραυματική αποκατάσταση

13 Ιανουαρίου 2023, 11:26

images

Η ένταξη των υπηρεσιών αποκατάστασης στο Γενικό Σύστημα Υγείας είναι γεγονός και το Platonas Medical Center (PMC) είναι πλέον το μόνο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην επαρχία Λευκωσίας που παρέχει υπηρεσίες της Ιδρυματικής Αποκατάστασης του ΓΕΣΥ.

Το Platonas Medical Center (PMC) έχει συμβληθεί με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας για να παρέχει τις νέες υπηρεσίες (ένταξη της 1η φάσης) Ιδρυματικής Αποκατάστασης του ΓΕΣΥ, που αφορά στην περίθαλψη δικαιούχων για σκοπούς παροχής υπηρεσιών αποκατάστασης στο πλαίσιο νοσηλείας.

  1. Αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων

Συμπεριλαμβάνονται εγκεφαλικά επεισόδια, εγκεφαλικές αιμορραγίες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις νεύρων, όγκους νευρικού συστήματος, νευροεκφυλιστικές νόσους κ.α.

Ο ασθενής στο Platonas Medical Center (PMC) αντιµετωπίζεται εξατοµικευµένα µε ένα πρόγραµµα αποκατάστασης σύµφωνα µε τις ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητες της πάθησης του, µε στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της ζωής του.

  1. Μετατραυματική Αποκατάσταση

Συμπεριλαμβάνονται ακρωτηριασμοί, τετραπληγία / παραπληγία, πολυτραυματισμοί κ.α.

Οι δυνατότητες του Platonas Medical Center (PMC) περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένο και άρτια στελεχωμένο Φυσιοθεραπευτήριο, που παρέχει προγράμματα Υδροθεραπείας, Εργοθεραπείας, Λογοπαθολογίας και Κλινικής Διαιτολογίας.

Παράλληλα, νοσηλεύουμε μέσω του Γενικού Συστήματος Υγείας ασθενείς κάτω από τις ειδικότητες της Αιματολογίας, Καρδιολογίας, Νευρολογίας, Νεφρολογίας, Παθολογίας, Παθολογικής Ογκολογίας, Πνευμονολογίας, και Ρευματολογίας.

Η διεύθυνση του νοσοκομείου αναφέρει ότι: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή Υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με κριτήρια ποιότητας, επαγγελματισμού αλλά κυρίως με σεβασμό στον άνθρωπο και την προάσπιση της υγείας του»,

Για περισσότερες πληροφορίες καλούμε το κοινό να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο του Platonas Medical Center (PMC) στο 22 396000.

Σχετικά Άρθρα