ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πασχαλινές στιγμές για όλους στη Lidl Food Academy

22 Απριλίου 2024, 12:00

images

Η Lidl Κύπρου θα ανοίξει τις πόρτες της Ακαδημίας Φαγητού της για όλο το κοινό αυτή την Κυριακή, 28 Απριλίου από τις 10 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.

Για ακόμα μία χρονιά, η Lidl Food Academy «φοράει» τα γιορτινά της και προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της, για να μοιραστεί το εορταστικό πνεύμα του Πάσχα. Η αγαπημένη Ακαδημία Φαγητού της Lidl Κύπρου, προγραμματίζει και φέτος να ανοίξει τον φιλόξενο χώρο της στους επισκέπτες, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, για ένα ακόμα πασχαλινό Open Day, γεμάτο παραδοσιακές μυρωδιές και πλούσια πασχαλινά εδέσματα, μουσική, άφθονο παιχνίδι και πλούσιες εκπλήξεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μικροί φιλοξενούμενοι της Lidl Food Academy θα έχουν την τιμητική τους, με σειρά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παιχνίδια, αλλά και παιδικά εργαστήρια διακόσμησης πασχαλινών μπισκότων και cupcakes.

Παράλληλα, η ομάδα των έμπειρων Σεφ της Ακαδημίας μαζί με τους βοηθούς τους θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους αλλά και στους περαστικούς πασχαλινά εδέσματα όπως ζεστά τσουρέκια, νόστιμα μπισκότα, φρεσκοψημένα κουλουράκια και άλλες πασχαλινές Lidl λιχουδιές.

Επειδή το πνεύμα της κοινωνικής προσφοράς είναι έντονα αποτυπωμένο στο DNA της Lidl Κύπρου, η ανοικτή εκδήλωση θα φιλοξενεί επίσης δραστηριότητες για την οικονομική ενίσχυση του Κυπριακού Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Το πασχαλινό Open Day της Lidl Κύπρου, που έγινε πια θεσμός, προσκαλεί όλους στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Lidl Food Academy, στην οδό Στασικράτους 34, στο κέντρο της Λευκωσίας, για μία μέρα γεμάτη γευστικές επιλογές, διασκεδαστικές εμπειρίες και αξέχαστες πασχαλινές στιγμές.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy 

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                     

instagram.com/lidl_cyprus  

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

Σχετικά Άρθρα