ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πρόσφεραν λούτρινους χαρακτήρες σε παιδιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο

27 September 2023, 14:18

images

Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο δέχθηκαν ένα τεράστιο κύμα αγάπης, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για να τους προσφέρουν στιγμές χαράς και λούτρινους χαρακτήρες της σειράς «Οι φίλοι του Ωκεανού». Την ευχάριστη διάθεση της εκδήλωσης ανέβασαν οι μασκότ της υδάτινης παρέας, που φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά και χόρεψαν μαζί τους.  

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των πελατών  των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής Stick & Win και να μεταφέρουν τα κουπόνια τους σε οργανισμό με αποστολή τη φροντίδα των παιδιών.

Εκ μέρους των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου ευχαρίστησε τους πελάτες των Υπεραγορών που συμμετείχαν σε αυτή τη σύμπραξη αγάπης. Επιπλέον, μετέφερε θερμές ευχές στα παιδιά για γρήγορη ανάρρωση και ευχαρίστησε το προσωπικό του Μακάρειου Νοσοκομείου για τη φιλοξενία, το έργο τους και την προσφορά τους.

Με τη σειρά του, ο Ιατρικός Διευθυντής και Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ Χρίστος Μηνά, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του τόσο στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ όσο και στο καταναλωτικό κοινό που συμμετείχε στην πρωτοβουλία με τη δωρεά του.

Η ενέργεια του προγράμματος Stick & Win, με πρωταγωνιστές τους «φίλους του Ωκεανού» έτρεξε με μεγάλη επιτυχία από 12 Ιουνίου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, και συνέχισε τη δράση της και εκτός των καταστημάτων των Υπεραγορών. Σε συνεργασία με την Green Dot,  οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργάνωσαν παιχνίδια και δραστηριότητες σε σχολεία και νηπιαγωγεία, με στόχο την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών.

Σχετικά Άρθρα