ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει ενεργά το Κέντρο Αίματος

24 Μαρτίου 2021, 09:37

images
  • Δεκάδες εθελοντές συμμετείχαν στην αιμοδοσία  στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο

Με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαρτίου η ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με τις μονάδες του στην Κύπρο – Χημείο ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ & Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Κέντρου Αίματος.

Παρά τους υφιστάμενους περιορισμούς στις μετακινήσεις, δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν στο νέο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στη Λευκωσία για να δώσουν αίμα, σε μια περίοδο που οι ανάγκες του Κέντρου Αίματος είναι ιδιαίτερα αυξημένες, λόγω της πανδημίας.

Σε δήλωσή του, ο Διευθυντής λειτουργίας και ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, Τάσος Καλογιάννης, σημείωσε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που διαπιστώσαμε τη θετική ανταπόκριση των πολιτών σε αυτή μας την πρωτοβουλία, που στόχο είχε να ενισχύσει τα εξαιρετικά χαμηλά αποθέματα του Κέντρου Αίματος κατά την περίοδο της πανδημίας. Οι πολίτες που προσήλθαν στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε μερικά μόνο λεπτά χάρισαν ζωή σε συνανθρώπους μας και ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού».

Ο κ. Καλογιάννης ευχαρίστησε θερμάτο Κέντρο Αίματος για την ανταπόκριση στο κάλεσμα πραγματοποίησης αιμοδοσίας στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο και τον Δήμο Στροβόλου για τη στήριξη και εξέφρασε την προθυμία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για υλοποίηση παρόμοιων δράσεων και στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα