ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναδείχθηκε True Leader 2019 στα βραβεία της ICAP στην Ελλάδα

10 Φεβρουαρίου 2021, 10:09

images

Σημαντικά βήματα για την περαιτέρω ανάπτυξή του στην Κύπρο 

Τον τίτλο του True Leader, για τέταρτη φορά, στον ομώνυμο θεσμό της ΙCAP που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), απέσπασε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος ξεχώρισε ανάμεσα σε 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων (κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, κορυφαία θέση στον κλάδο, υψηλή διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Παρά τις διαρκείς μεταβολές στο περιβάλλον του Τομέα Υγείας, τη χρονιά που πέρασε, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αύξησε το δυναμικό του, διατήρησε την κερδοφορία του και παρέμεινε στην κορυφή του κλάδου παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Το 2019, o καθαρός κύκλος εργασιών του Ομίλου ξεπέρασε τα 133 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 6,8% σε σύγκριση με το 2018.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο, έχοντας εξαγοράσει πλήρως το διαγνωστικό κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Χημείου Γιαννουκά. Παράλληλα, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό, έχει αναλάβει τον εξοπλισμό, τη στελέχωση και τη λειτουργία του κλινικού εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου. Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του σχεδιασμού, ο οποίος περιλαμβάνει μεγάλες επενδύσεις για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη χώρα μας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δημιούργησε το 2020 στη Λευκωσία το πρώτο ιδιωτικό Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο της Κύπρου, όπου για πρώτη φορά συνδυάζονται σε έναν χώρο οι εργαστηριακές και οι απεικονιστικές εξετάσεις, σε έναν πρότυπο σχεδιαστικά χώρο, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

«Η τέταρτη διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ως True Leader, βρίσκει το επενδυτικό και αναπτυξιακό μας πλάνο σε πλήρη εξέλιξη. To 2019 υλοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις σε νέες μονάδες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, κάναμε σημαντικά βήματα προς την περαιτέρω ανάπτυξη στην Κύπρο και τοποθετήσαμε τις οργανωτικές βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου. Το κατορθώσαμε με αδιάλειπτη προσπάθεια και με προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας. Αυτό το όραμα μας καθοδηγεί εδώ και τέσσεριςδεκαετίες, αυτό θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Διαχρονική μας δέσμευση είναι η παροχή καινοτόμων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να πρωτοπορούμε, να ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις, να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι για εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γεώργιος Ευ. Σπανός.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με 55 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, που εξυπηρετούν περισσότερα από 3 εκατομμύρια πολίτες ετησίως. Βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις επιχειρηματικής αριστείας τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης της ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων.

Σχετικά Άρθρα