ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο δημοφιλής ράπερ A!MS, πρωτοπορεί κυκλοφορώντας το πρώτο multi-sensory rap single ‘OUD’!

22 Μαρτίου 2024, 14:16

images

Ο αγαπημένος ράπερ και επιτυχημένος επιχειρηματίας A!MS, επιστρέφει δυναμικά, κάνοντας την ανατροπή με ένα multi-sensory rap single που θα έχει τώρα και το δικό του άρωμα. Το single του δημοφιλούς Αγγλοκύπριου ράπερ και παραγωγού, κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου και φέρει τον τίτλο ‘ΟUD!’. Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του single, o A!MS παρουσιάζει και το αντίστοιχο άρωμα εμπνευσμένο από τη ξεχωριστή μουσική του τραγουδιού που χαρακτηρίζεται από δυνατά τέμπο και ιδιαίτερες συνθέσεις, δημιουργώντας μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα που αγγίζει τις αισθήσεις κάθε ακροατή, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ως ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης που ξέρει να πρωτοπορεί, ο A!MS θα παρουσιάσει το άρωμά του στο Λονδίνο, σκορπώντας το μέσω drone, την ώρα που στον χώρο θα ακούγεται το ολοκαίνουργιο τραγούδι του.

«Όπως πολλά σπάνια και πολύτιμα υλικά, το OUD χρειάζεται αρκετό καιρό για να αναπτυχθεί», λέει ο A!MS συμπληρώνοντας ότι «απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και ενισχύει την αίσθηση της αρμονίας, οπόταν χρειάζεται καιρό για να δημιουργηθεί».

Γνωστός για τη δημιουργία της μελωδικής UK Rap του, με μια νότα μεσογειακής αρμονίας, ο A!MS δημιουργεί τη μουσική του κάτω από την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα στο σπίτι του στην Αγία Νάπα. Ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς ανθρώπους της περιοχής, διοργανώνει επίσης τα επιτυχημένα Wave Pool Parties που απευθύνονται σε όσους θέλουν να απολαύσουν dj sets από Charlie Sloth, ArrDee, Prinz και πολλούς άλλους.

Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του A!MS συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με διάφορα μεγάλα ονόματα από την τραπ και ραπ μουσική από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς. Το τραγούδι του ‘Tourista’ ήταν το hit του καλοκαιριού για το 2023 καθώς περιλάμβανε φωνές από τους αγαπημένους hitmakers Dirty Harry, FY και ZieZie, με τους διάσημους Αμερικανούς παραγωγούς Cool & Dre στο ρυθμό, ενώ το πιο πρόσφατο τραγούδι του ‘SELF ESTEEM’ ήταν ένα gritty tour de force από τον ράπερ-παραγωγό.

Με αυτήν την καινοτόμο multi-sensory rap κυκλοφορία, ο A!MS συνεχίζει να εδραιώνει τη μοναδική του θέση στη ραπ σκηνή.

Ανοίξετε τα αυτιά και τις αισθήσεις σας και υποδεχθείτε το‘OUD’. 

Ακολουθήστε τον A!MS στο Instagram / TikTok / YouTube / Spotify

Σχετικά Άρθρα