ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο ΑΝΤ1 Κύπρου χορηγός επικοινωνίας του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

01 Δεκεμβρίου 2020, 09:35

images

Στηρίζοντας διαχρονικά τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, ο ΑΝΤ1 Κύπρου καθίσταται Χορηγός Επικοινωνίας του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος πραγματοποιείται από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2020.

Στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19, o ΑΝΤ1 στηρίζει το Virtual ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, και να τρέξουν παράλληλα για ένα ιερό σκοπό, αφού τα έσοδα από τις εγγραφές θα δοθούν για τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Μάλιστα ο ΑΝΤ1, σε ένα παράλληλο ραδιοτηλεοπτικό Μαραθώνιο, μέσα από την μετάδοση διαφημιστικών σποτ, την προβολή ρεπορτάζ, και τη φιλοξενία σε εκπομπές διοργανωτών, φορέων και χορηγών, συμμετέχει ενεργά στην προβολή και ανάδειξη του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.

Το πρόγραμμα του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, περιλαμβάνει έξι πρωτότυπες διαδρομές, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα αθλητών, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις, τα όρια και τις αντοχές τους, σε ένα διαφορετικό αγώνα.

Σχετικά Άρθρα