ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

O 45ος Διαγωνισμός Μαθητικού Δοκιμίου της Πρεσβείας της Ελλάδας

17 Ιουνίου 2021, 18:00

images

Η Baker Tilly South East Europe για ακόμη μια χρονιά ήταν χορηγός στην καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης για το Διαγωνισμό Μαθητικού Δοκιμίου της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα εκπροσωπώντας την Baker Tilly South East Europe, η κ. Μαρία Καφφά, Ανώτερη Διευθύντρια Υπηρεσιών Ελέγχου βράβευσε την τελειόφοιτη μαθήτρια Αμαλία Τσιτσεκλή με το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 στην Πρεσβευτική Κατοικία και η Baker Tilly South East Europe σαν διαχρονικός υποστηρικτής του Διαγωνισμού δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η στήριξη και η επιβράβευση της νεολαίας αποτελεί προτεραιότητα στην κουλτούρα της εταιρείας.

Ο θεσμός του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας, καθιερώθηκε από τη σχολική χρονιά 1976-1977 με σκοπό την προώθηση της παιδείας και του πολιτισμού, αλλά παράλληλα και το προβληματισμού των τελειόφοιτων μαθητών, στα πλαίσια της διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής κριτικής σκέψης και της διάπλασης ενεργών, υπεύθυνων και δημοκρατικών πολιτών και έχει αναμφισβήτητα αγκαλιαστεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σχετικά με την Baker Tilly South East Europe

Η Baker Tilly South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων, οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή, υπό τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία λειτουργεί μέσω 7 γραφείων σε 5 χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία) από 24 διευθυντές και περισσότερους από 350 επαγγελματίες. Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International.

Σχετικά Άρθρα