ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέα συμπληρώματα διατροφής από την Unipharma

14 Μαΐου 2020, 19:30

images

Η σειρά TONOSAN της Unipharma αποτελεί την επιστημονική προσέγγιση των συμπληρωμάτων διατροφής και έρχεται να καλύψει σταθερές ή περιστασιακές ανάγκες που η σύγχρονη καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής αναπτύσσουν.

Σε εύχρηστες μορφές, όπως πόσιμο διάλυμα σε φιαλίδια μιας δόσης, δισκία 3πλης στοιβάδας, κοκκία που διασπείρονται στο στόμα και στο νερό, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν και να εμπιστευτούν καθημερινά, ένα συμπλήρωμα διατροφής ενισχυμένο από πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Uni-pharma, που μετρά πάνω από μισό αιώνα ζωής.

Πρόκειται για δέκα μοναδικά συμπληρώματα διατροφής, στοχευμένα για ξεχωριστές ανάγκες, όπως ενέργεια και τόνωση, ενίσχυση της μνήμης, ενίσχυση του αιμοποιητικού και νευρικού συστήματος, ενίσχυση των οστών, ενίσχυση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών και νυχιών και αποτοξίνωση ήπατος.

Οι μοναδικά εμπλουτισμένες συνθέσεις των TONOSAN βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με δράση ωφέλιμη, επιστημονικά αποδεδειγμένη καθώς και εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).

Σχετικά Άρθρα