ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέα σειρά Jordan Change Green Clean

02 Δεκεμβρίου 2022, 16:21

images

Η Jordan είναι σκανδιναβική μάρκα προϊόντων στοματικής φροντίδας με ισχυρή κληρονομιά & εμπειρία, η οποία δραστηριοποιείται  από το 1927. Σήμερα η Jordan, ως ο ηγέτης στην αγορά οδοντόβουρτσας στις σκανδιναβικές χώρες κι όχι μόνο, έχει ισχυρή παρουσία σε πολλές αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Τα προϊόντα της Jordan, έχουν κερδίσει πολλά βραβεία για την καινοτομία, την ποιότητα  και τον σχεδιασμό τους. Είναι κατασκευασμένα με πλήρως βιώσιμα, ασφαλή κι ανακυκλώσιμα υλικά με προσήλωση πάντα προς την ποιότητα.

Νέα σειρά Jordan Change Green Clean!

IT’S TIME TO CHANGE HABITS!

IT’S TIME TO CHANGE HEAD!

IT’S TIME TO CHANGE THE WORLD!

ARE YOU READY?

Η Jordan συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία μετά το λανσάρισμα της σειράς Green Clean πριν 2 χρόνια, λανσάρει τώρα ένα μοναδικό καινοτόμο προϊόν με το όνομα Jordan Change Green Clean. Πρόκειται για μια οδοντόβουρτσα που είναι μοναδική στο είδος της, σχεδιασμένη με την σκανδιναβική τελειότητα, για όλους εμάς που αναζητούμε έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής

Τα πράγματα δεν αλλάζουν, εκτός αν τα αλλάξουμε εμείς! Γιατί λοιπόν να πετάμε ολόκληρη την οδοντόβουρτσα, όταν μόνο οι τρίχες φθείρονται;

Η νέα Jordan Change Green Clean δεν είναι μια συνηθισμένη οδοντόβουρτσα:

Έχειαντικαταστάσιμο κεφάλι - εξοικονομώντας 82% πλαστικό κάθε φορά που αλλάζετε μόνο αυτό.

Διατίθεται με 4 ανταλλακτικές κεφαλές στην συσκευασία σε μεσαίο μέγεθος.

Βιωσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς

H Jordan Change Green Clean συνδυάζει μεγάλη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα, μοντέρνο σχεδιασμό και βιώσιμα υλικά. Στη διαδικασία σχεδιασμού, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, ενώ όλα τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά με γνώμονα το περιβάλλον.

Η  χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο και εγκεκριμένο από την FDA (Food & Drug Association) πλαστικό που προέρχεται από δοχεία τροφίμων, όπως κύπελλα γιαουρτιού.

Οι τρίχες (bristles) είναι κατασκευασμένες από βιολογικό νάιλον, προερχόμενο από φυτικό καστορέλαιο - μια ανανεώσιμη πηγή.

Το κουτί συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες ίνες χαρτιού, ενώ η ετικέτα συσκευασίας είναι κατασκευασμένη από χαρτί πιστοποιημένο με FSC*, εξασφαλίζοντας ότι προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση.

Jordan Change Green Clean είναι διαθέσιμη σε soft & medium, και σε 4 διαφορετικά χρώματα.

Η Jordan ανήκει στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Χ.Α.Παπαέλληνας καταγράφοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον τομέα της στοματικής υγιεινής.

Aκολουθήστε μας στο FacebookInstagram & You Tube στο Jordan Οral Care Cyprus

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.Παπαέλληνας

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων και ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες: Beauty Line, Holland & Barrett, Selekt Beauty, Yves Rocher και Beauty Outlet.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του και ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα