ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μόνιμο χρώμα έως και 10 εβδομάδες με τη νέα σειρά Koleston Infinite Glow

05 Απριλίου 2024, 09:58

images

Ονειρεύεσαι μόνιμο χρώμα που να διαρκεί μέχρι και 10 εβδομάδες?

Η νέα σειρά Koleston Infinite Glow είναι εδώ για σας.

Η εταιρεία Wella και οι βαφές Koleston παρουσιάζουν τη νέα σειρά χρωμάτων, Infinite Glow με ελιξίριο εμπλουτισμένο με έλαιο και τεχνολογία PLEX, η οποία ενυδατώνει την τρίχα και την αναδομεί στο εσωτερικό της.

Βαθιά ενυδατωμένα μαλλιά με ένα μακράς διαρκείας, έντονο και ψυχρό χρώμα. Η νέα σειρά βοηθά να εξουδετερωθούν οι ανεπιθύμητοι κίτρινοι και πορτοκαλί τόνοι για έως και 10 εβδομάδες. Χαρίζοντας τέλειο & φυσικό αποτέλεσμα! Πρόκειται για μόνιμη βαφή με 100% κάλυψη των λευκών. Διατίθεται σε 6 διαφορετικούς χρωματισμούς: 3/1, 4/1, 6/1, 8/1, 7/18 και 8/18.

Η βαφή Koleston, με τεχνολογία ανθεκτική στο νερό και εμπλουτισμένη με εκατομμύρια χρωστικών συστατικών που εισχωρούν βαθιά στην τρίχα, παρέχει το πιο φωτεινό χρώμα. Καταπολεμά τα 7 σημάδια των φθαρμένων μαλλιών, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν λαμπερά, ενυδατωμένα, απαλά, λεία, δυνατά, ευκολοχτένιστα και γεμάτα ζωντάνια.

Η συσκευασία Kit περιέχει: 2 θεραπείες ελιξίριων ελαίων, με τεχνολογία διπλής επανόρθωσης για έξτρα ενυδάτωση και μια κρέμα αναζωογόνησης χρώματος που ενισχύει την ένταση και τη φωτεινότητα.

Για μαλλιά γεμάτα δύναμη εσωτερικά και 100% έντονο χρώμα & υγιή όψη εξωτερικά, σε ένα μόνο προϊόν! Koleston Infinite Glow

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές και φαρμακεία.

Τα προϊόντα Wella Koleston διανέμονται στη Κύπρο από την εταιρεία A.J Vouros Ltd.

Σχετικά Άρθρα