ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μόδα και στυλ στα λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος TIMS στο Nicosia Mall

22 Μαΐου 2024, 14:38

images

Ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο στυλ και μόδα είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του καταστήματος TIMS που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Μαΐου στο ομώνυμο κατάστημα στο Nicosia Mall.

Η κορυφαία αλυσίδα μόδας, ανακοίνωσε με χαρά το άνοιγμα του πολυτελούς καταστήματος TIMS και με αυτή την αφορμή, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι των Μedia, απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη μόδα. Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κατάστημα, βλέποντας από κοντά τις νέες παραλαβές αγαπημένων brands, όπως BOSS, Karl Lagerfeld, HUGO, Polo Ralph Lauren, JW PEI, Michael Kors και KURT GEIGER.

Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

ABOUT TIMS

Τα πολυκαταστήματα TIMS φιλοξενούν μια εκλεπτυσμένη επιλογή από κομψά ρούχα σχεδιαστών - από εμβληματικούς οίκους μόδας και super-fresh streetwear brands.

Οι mix-and-match συλλογές μας θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σας στυλ.

Κουβαλώντας 90 χρόνια εμπειρίας, οι συλλογές των καταστημάτων TIMS αποτελούνται από προσεγμένα είδη υψηλής ποιότητας, όπως ρούχα, παπούτσια και δερμάτινα αξεσουάρ τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες τόσο ανδρών όσο και γυναικών.

Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα TIMS στη Λευκωσία, στο Mall of Cyprus και στο Nicosia Mall, στη Λάρνακα στο Metropolis Mall, στη Λεμεσό στο MyMall και σύντομα στην Πάφο στο Kings Avenue Mall.

Τα TIMS φιλοξενούν παγκοσμίου φήμης brands, όπως:

MICHAEL KORS, BOSS, POLO RALPH LAUREN, HUGO, LAUREN RALPH LAUREN, KARL LAGERFELD, KURT GEIGER, KENZO, VISION OF SUPER, KARL LAGERFELD JEANS, JW PEI.

Βρείτε το νέο κατάστημα TIMS στο Nicosia Mall, στην οδό Μαδρίτης 2 και στο τηλέφωνο22376000, ως επίσης και στο Facebook και Instagram του Tims

Σχετικά Άρθρα