ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μια game changing εκστρατεία για την Ημέρα της Γυναίκας

13 Μαρτίου 2023, 09:44

images

Η εταιρεία επικοινωνίας Partners VMLY&R αλλάζει για άλλη μια φορά το παιχνίδι, αυτή τη φορά μέσω της τεχνολογίας για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας. Η γυναίκα είναι μια εκπληκτική δύναμη της φύσης που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Πολλές φορές όμως τα χαρίσματα και οι εκπληκτικές της δυνατότητες δεν γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά από όλους. Οι Partners αυτά τα χαρίσματα τα γνωρίζουν καλά, τα ζουν καθημερινά και γι’ αυτό αποφάσισαν να τα μοιραστούν με όλους.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας λοιπόν, πρωτοτύπησαν για ακόμα μια φορά. Επέλεξαν κάποια από αυτά τα χαρίσματα και τις εκπληκτικές δυνατότητες και με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας Artificial Intelligence, τα μετουσίωσαν σε εικόνες με σκοπό να τα αναδείξουν μέσα από έναν καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο, για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Με μια ανάρτηση στα Social Media τύπου carousel post, μοιράστηκαν το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης του AI με τη σύγχρονη γυναίκα του σήμερα. Σε κάθε εικόνα του post, υπάρχει γραμμένο το κύριο χαρακτηριστικό που μεταξύ άλλων, δόθηκε στο ΑΙ για τη δημιουργία της, ώστε να γίνει αντιληπτό από τον θεατή ποιο χάρισμα επιλέξαμε και πώς το «είδε» η τεχνολογία ΑΙ.

Η ενέργεια αυτή ξεδιπλώθηκε περαιτέρω όταν οι Partners ζήτησαν από γυναίκες influencers να μοιραστούν τα δικά τους χαρίσματα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να τα μετατρέψουν σε μια εικόνα για την καθεμία, η οποία θα γίνει το προσωπικό της Avatar για να το μοιραστεί στα Social Media. Ταυτόχρονα, με τον ίδιο τρόπο, δημιούργησαν ένα προσωπικό Avatar για κάθε γυναίκα στην εταιρία, για να τιμήσουν με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο την αξία της και τη συμβολή της στην ομάδα των Partners.

When FI – Female Intelligence meets AI – Artificial Intelligence for Women’s Day, the game is changing.

Σχετικά Άρθρα