ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μεγάλη επιτυχία η Τελετή Αποφοίτησης του CIM-Cyprus Business School

08 Δεκεμβρίου 2023, 13:41

images

Το CIM-Cyprus Business School ολοκληρώνοντας ακόμα μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά  διοργάνωσε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 8μμ, στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, Λευκωσία, την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Την απονομή των πτυχίων έκαναν η Υφυπουργός παρά το Προέδρο, Ο Υφυπουργός Έρευνας, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας και ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής. Η Υφυπουργός παρά το Προέδρο, διαβάζοντας την ομιλία εκ μέρους του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, εξήρε το έργο του κορυφαίου κυπριακού Business School τα τελευταία 45 χρόνια και σημείωσε την συνεισφορά του στην ανώτερη εκπαίδευση και την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Μετά την τελετή ακολούθησε επίσημη δεξίωση.

Το CIM εδώ και 45 χρόνια καταρτίζει και εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων προσφέροντας τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το CIM-Cyprus Business School είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα ανά το παγκύπριο που ανέκαθεν η είσοδος στην αποφοίτηση και στην δεξίωση είναι δωρεάν για όλους τους απόφοιτους και προσκεκλημένους.

Την Τελετή Αποφοίτησης στηρίξαν η εταιρεία Exness, η Τράπεζα Κύπρου και η BMW (Όμιλος Πηλακούτας). Επιπλέον, πέραν των 15 Οργανισμών απένειμαν χρηματικά βραβεία σε άριστους φοιτητές.

Σχετικά Άρθρα