ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Με την ενέργεια της LOUNIC ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

05 Απριλίου 2024, 09:53

images

Η LOUNIC και τα προϊόντα της δίνουν ενέργεια στους χιλιάδες δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου έρχεται στις 13 και 14 Απριλίου 2024 και η LOUNIC «τρέχει» μαζί σας για να σας δώσει ώθηση με τα προϊόντα της, αφού είναι ιδανικά για αθλητές και αθλήτριες.

Συγκεκριμένα οι μπάρες πρωτεΐνης GO ON και τα ισοτονικά ποτά VERONI της εταιρείας LOUNIC θα δώσουν την απαραίτητη ενέργεια στους δρομείς. Χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες καλούνται να ξεπεράσουν τα όριά τους σε μία απαιτητική διαδρομή, αλλά δε θα είναι μόνοι/ες τους! Τα προϊόντα της LOUNIC αποτελούν την ιδανική πηγή ενέργειας και ενυδάτωσης για όλους όσοι θα συμμετάσχουν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού αυτό το διήμερο.

Δείγματα μπαρών πρωτεΐνης GO ON θα σας περιμένουν στη γραμμή τερματισμού, ενώ τα ισοτονικά ποτά VERONI θα βρίσκονται στους σταθμούς εντός της διαδρομής, ενισχύοντας την προσπάθεια των δρομέων των ατομικών αγώνων.

LOUNIC

Η LOUNIC είναι οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κύπρο και με γνωστά brands, όπως Loacker, Mentos, Veroni, Go On,  Chupa Chups, Dolly Soft Chews, Vitalp, Smint, Lorenz, Leibniz, Ritter Sport, Bazooka και Guylian Belgian Pralines. Η εταιρεία Lounic δραστηριοποιείται στους τομείς γκοφρέτας, μπισκότου, σοκολάτας, confectionery, σνακ.  Επιπρόσθετα, παράγει στο δικό της εργοστάσιο τη μαλακή καραμέλα Dolly Soft Chews και το Castello Popcorn. Σήμερα η εταιρεία διακρίνεται στον τομέα της ως ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς/διανομείς και παραγωγούς στην Κύπρο με μια συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα γνωστών και διεθνούς φήμης προϊόντων.

Veroni

Στόχος του Veroni Active Isotonic Drink είναι να διασφαλίσει ότι κάθε ενεργό άτομο θα έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια των προπονήσεών του και γρήγορη επαναφορά μετά από σωματική προσπάθεια λόγω της τόσο υψηλής οσμωτικότητας. Το Veroni Active Isotonic Drink αποτελεί την ιδανική υποστήριξη για το σώμα μας και είναι διαθέσιμο σε γεύσεις διάφορων φρούτων (πορτοκάλι/λεμόνι).

GO ON Protein bars

Οι μπάρες πρωτεΐνης GO ON Nutrition χωρίς πρόσθετη ζάχαρη είναι ένα νόστιμο σνακ για αθλητές και αθλούμενους. Ο ιδανικός συνδυασμός πρωτεϊνών και το κρεμώδες κάλυμμα καθιστούν τη μπάρα πρωτεΐνης ιδιαίτερα τραγανή, ενώ έχει λεπτή υφή. Οι μπάρες πρωτεΐνης GO ON Nutrition περιέχουν έως και 33% πρωτεΐνη υψηλότερης ποιότητας: MPI (απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος) και WPC 80 (συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος) από γάλα. Οι μπάρες GO ON Nutrition βοηθούν στη γρήγορη αποκατάσταση της πρωτεΐνης τόσο πριν όσο και μετά την άσκηση.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  τον Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com

Σχετικά Άρθρα