ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Career Fair στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

17 Μαρτίου 2023, 12:09

images

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, πιστό στη δέσμευση για διασύνδεσή του με τον χώρο της αγοράς εργασίας και με συνέπεια στην προώθηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Career Fair, την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023.

Οργανισμοί από όλο το φάσμα της οικονομίας, δήλωσαν το παρών τους στην Πανεπιστημιούπολη του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.


Φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με  εταιρείες/οργανισμούς, να ενημερωθούν για ευκαιρίες απασχόλησης και πρακτικής άσκησης/τοποθέτησης, όπως επίσης και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Το Career Fair φιλοξένησε οργανισμούς από την ξενοδοχειακή βιομηχανία, δικηγορικά γραφεία, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, οργανισμούς ενέργειας, επιχειρήσεις εστίασης, οργανισμούς εξευρέσεως εργασίας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, επαγγελματικούς συνδέσμους,   εταιρείες τεχνολογίας, forex, κλπ.

Η διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας αποτελεί σημαντική επιδίωξη του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και η διοργάνωση της έκθεσης καριέρας, εμπίπτει  στις δράσεις του Πανεπιστημίου για άμεση και αποτελεσματική επαγγελματική ένταξη των φοιτητών στον τομέα της εξειδίκευσής τους.Σχετικά Άρθρα