ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κορυφαία διάκριση για το American Medical Center στα IN Business Awards

02 Μαΐου 2022, 17:18

images

Σε μια πρωτοφανή περίοδο γεμάτη προκλήσεις, το American Medical Center κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για το υψηλό επίπεδο και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρέχει στους ασθενείς του. Συγκεκριμένα το AMC, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας του κοινού και της επιτροπής αξιολόγησης, απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ», στα 14α “IN Business Awards”, που πραγματοποιήθηκαν στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για τη νέα αυτή διάκριση οι συνιδρυτές του American Medical Center, Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου Καρδιοθωρακοχειρουργός και Δρ. Χρίστος Χρίστου Επεμβατικός Καρδιολόγος, ανέφεραν ότι το AMC παραμένει προσηλωμένο στο όραμά του να λειτουργεί ως Κέντρο Αριστείας στον τομέα της Υγείας, ενώ διαβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά τη δέσμευσή τους για παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου πάντα προς όφελος των ασθενών.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο οι συνιδρυτές του AMC τόνισαν ότι η βράβευση αυτή έρχεται μετά από 22 χρόνια σκληρής δουλειάς και αποτελεί ορόσημο, καθώς συμπίπτει με μια κρίσιμη περίοδο στον τομέα της υγείας στην Κύπρο, όπου η πανδημία και η εισαγωγή του ΓΕΣΥ, δημιούργησαν ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον, για το οποίο η ηγεσία του American Medical Center κλήθηκε να πάρει βαρυσήμαντες αποφάσεις. Παρόλα ταύτα σημείωσαν, παραμείναμε πιστοί στην ποιότητα, για την οποία και βραβευόμαστε στα In Business Awards. Δεν παρέλειψαν επίσης, να  ευχαριστήσουν το προσωπικό του AMC, το οποίο, όπως είπαν, εργάστηκε άοκνα εν μέσω της πανδημίας και σίγουρα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας του Κέντρου.

22 χρόνια αριστείας στον τομέα της υγείας

Το American Medical Center/American Heart Institute (AMC/AHI) ιδρύθηκε το 1999. Αρχικά λειτούργησε ως εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο και τo 2011, όταν μεταφέρθηκε στις νέες του εγκαταστάσεις, διεύρυνε το φάσμα των ιατρικών και χειρουργικών του υπηρεσιών. Σήμερα το American Medical Center, έχει καθιερωθεί το κορυφαίο ιδιωτικό νοσηλευτήριο και πρότυπο ιατρικό κέντρο αριστείας. Συνεργάζεται με εξειδικευμένο επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ο αριθμός του οποίου ανέρχεται στα 286 άτομα, ενώ εξυπηρετεί πέραν των 70.000 ασθενών και διενεργεί περισσότερες από 2000 εγχειρήσεις ετησίως. Διαθέτει 60 κλίνες, επτά χειρουργεία και ελικοδρόμιο, ενώ έχει λάβει σημαντικό αριθμό τοπικών και διεθνών διακρίσεων. Οι πρωτοποριακές, τεχνολογικά προηγμένες και οικολογικές εγκαταστάσεις και το διεθνούς φήμης προσωπικό του AMC, έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανύψωση των προτύπων υγείας στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Web:www.amc.com.cy | Facebook & Instagram: @amc.cyprus

Σχετικά Άρθρα