ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας: Δύο χρόνια προσφοράς στην Υγεία – Δημιουργούνται Νέα Χειρουργεία

24 Ιουνίου 2022, 13:22

images

Δύο χρόνια μεγάλης προσφοράς και συμβολής στην αναβάθμιση της υγείας συμπληρώνει σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας. Το κέντρο προσφέρει μια ποικιλία διαφορετικών ιατρικών υπηρεσιών κάτω από μια στέγη: υπηρεσίες νοσηλείας, υπηρεσίες αποκατάστασης και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένα άτομο για να αισθανθεί καλύτερα, βελτιώνοντας την κατάσταση της υγείας του.

Το Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας αποτελεί την μετεξέλιξη του Nicosia Rehabilitation Center που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2018 ως κέντρο αποκατάστασης και από τον Ιουνιο του 2020 λειτουργεί ως ιδιωτικό νοσοκομείο. Σε αυτά τα δύο χρόνια έχουν νοσηλευτεί κοντά μας περισσότεροι από 3.500 ασθενείς ενώ στην παρούσα μορφή του έχει δυναμικότητα 60 κλινών.

Η συμπλήρωση δύο ετών λειτουργίας ως νοσοκομείο μέρους του ΓΕΣΥ, φέρνει νέες εξελίξεις καθώς έχει εγκριθεί και αρχίζει σύντομα σειρά εργασιών που περιλαμβάνουν την κατασκευή ενός ορόφου με 4 χειρουργικές αίθουσες και ενός ορόφου με μετεγχειριτικές κλίνες.

«Σήμερα γιορτάζουμε δύο χρόνια συνεχούς προσφοράς στον τομέα της Υγείας και είμαστε περήφανοι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό για όλη την καλή δουλειά σε γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, για αυτό το σημαντικό σας έργο», τονίζει ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Πλάτωνας Αλέξης Δημητρίου προσθέτοντας ότι «αναφορικά με την κατασκευή της πτέρυγας χειρουργείων. Οι εργασίες ξεκινούν σε δύο εβδομάδες και θα ολοκληρωθούν τέλος του Μάρτη του 2023».

Το Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας προσφέρει υπηρεσίες ενδονοσοκομειακής νοσηλείας εντός ΓεΣΥ στις ειδικότητες Αιματολογίας, Γηριατρικής, Εσωτερικής Ιατρικής, Καρδιολογίας, Ημερήσιας Φροντίδας, Νευρολογίας, Νεφρολογίας, Ογκολογίας, Πνευμολογίας, Ρευματολογίας, ενώ συνεχίζει να προσφέρει Υπηρεσίες Αποκατάστασης σε θεματικές Αθλητικής Αποκατάστασης, Ανάλυσης Βάδισης, Αποκατάστασης μετά από Εγκεφαλικό επεισόδιο, Νευρολογικής Αποκατάστασης, Καρδιακής Αποκατάστασης, Παιδιατρικής Αποκατάστασης, Πνευμονολογικής Αποκατάστασης, Αποκατάστασης Καρκινοπαθών.  Παρέχονται επίσης υπηρεσίες Φυσιοθεραπείας, Υδροθεραπείας, Εργοθεραπείας και Λογοθεραπείας.

Στόχος του ιατρικού Κέντρου Πλάτωνας είναι να δημιουργήσει το ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο περιβάλλον για τους ασθενείς που μας εμπιστεύονται, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι αισθάνονται την υποστήριξη σε κάθε τους βήμα.

Σχετικά Άρθρα