ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου Coca-Cola

16 Μαρτίου 2023, 12:32

images

Το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων βρίσκεται και αυτή τη χρονιά μαζί με το κυπριακό ποδόσφαιρο, στέλνοντας το σημαντικό μήνυμα της συμπερίληψης

Στιγμές χαράς, συγκίνησης και πανηγυρισμών ετοιμάζεται να μοιραστεί με χιλιάδες φιλάθλους το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola.

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca -Cola. Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του Μιχάλη Ππεκρή, εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και της Corporate Affairs & Sustainibility Manager της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC Κύπρου Μελίνας Λιμνάτη, εκπροσώπους ομάδων και δημοσιογράφων.

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, η κ. Λιμνάτη, ανέφερε πως αυτή τη χρονιά ο τελικός θα πραγματοποιηθεί με τη συνέργεια του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου, θέλοντας να σταλεί το σημαντικό μήνυμα της συμπερίληψης, ευχόμενη καλή επιτυχία στις ομάδες του ημιτελικού. «Συμμεριζόμαστε», είπε, «το όραμα του Συνδέσμου Αυτισμού και το σλόγκαν τους ‘Συμπερίληψη: αυτή είναι αποδοχή’. Η  μαγεία του κυπέλλου Coca – Cola ανήκει σε όλους».

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν, είναι τα πιο κάτω:

Ολυμπιακός Λευκωσίας – ΑΕΛ
Πάφος FC – Ομόνοια

Ο φετινός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα