ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ημερίδες CIIM σε Αγ. Αμβρόσιο και Γαλάτα για ενημέρωση Κοινοτικών Συμβουλίων

23 Ιουνίου 2021, 10:28

images

Ημερίδες CIIM στον Άγιο Αμβρόσιο και Γαλάτα για την ενημέρωση των Κοινοτικών Συμβουλίων με θέμα: «17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης - Στόχοι και Υποχρεώσεις των Κοινοτήτων της Κύπρου μέχρι το 2030- Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο Πράσινων Δήμων και Κοινοτήτων».

Οι Ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιουλίου στις 18.00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Αμβροσίου και στις 8 Ιουλίου στις 18.00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Γαλάτας. 

Ο Δημήτρης Τσιρόπουλος, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διευθυντής του CIIM Bioeconomia Centre, θα αναπτύξει τις υποχρεώσεις των Κοινοτήτων της Κύπρου μέχρι το 2030 προκειμένου να εναρμονιστούν με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, που περιλαμβάνονται στην Ατζέντα του ΟΗΕ και στο Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο για τους Πράσινους  Δήμους και Κοινότητες, στα πλαίσια της αειφορίας.  

Κατά τη διάρκεια των ημερίδων θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και οι καλές πρακτικές των μελετών, που διενεργήθηκαν για Συμπλέγματα Κοινοτήτων και Κοινότητες της Κύπρου, κατά τα τελευταία 3 έτη.

Οι δύο Ημερίδες, τελούν υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη, ο οποίος θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στις Ημερίδες, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προς αποφυγή της διασποράς του Covid-19,  για αυτό και απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 22462218 / 22462224 μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021.

Σχετικά Άρθρα