ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ηλεκτρονική κατάθεση επιταγής μέχρι €2.000, μόνο στην Τράπεζα Κύπρου

28 Μαρτίου 2023, 12:27

images

Η καινοτόμος υπηρεσία Κατάθεσης Επιταγής μέσω του BoC Mobile App (Mobile Cheque Deposit), που προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου στους ιδιώτες πελάτες της, εξελίσσεται συνεχώς. Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα σε υφιστάμενους και νέους πελάτες να  καταθέτουν επιταγές στον λογαριασμό τους με ασφάλεια και άμεσα. Αρκεί, να φωτογραφίσουν την επιταγή με το κινητό τηλέφωνό τους και να ακολουθήσουν την απλή διαδικασία μέσω του App για να την καταθέσουν αποφεύγοντας να επισκεφθούν το κατάστημα ή ακόμη και ATM.

Αύξηση στο όριο ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κοινού

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η νέα αυτή υπηρεσία «Κατάθεση Επιταγής» έχει αξιοποιηθεί από 5.616 πελάτες της Τράπεζας Κύπρου ενώ έχουν κατατεθεί συνολικά 12.132 επιταγές. Έχοντας αγκαλιαστεί από το κοινό, λόγω της εύκολης, γρήγορης και χωρίς χρέωση χρήση της, πλέον δίδει μεγαλύτερη ευχέρεια στους χρήστες καθώς η συνολική αξία των ημερήσιων επιταγών που μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά αυξάνεται από τα €1.000 στα €2.000.

Η κατάθεση της επιταγής μπορεί να γίνει σε λογαριασμό του δικαιούχου της επιταγής ή και των κοινών ή συνδεδεμένων λογαριασμών άλλου ατόμου (εκτός από λογαριασμό κάρτας, εμπρόθεσμη κατάθεση και λογαριασμό δανείου).

Το ποσό θα είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό του πελάτη την επόμενη εργάσιμη μέρα και όχι σε δύο εργάσιμες μέρες, όπως γίνεται μέσω καταστήματος. Η υπηρεσία προσφέρεται για επιταγές της Τράπεζας Κύπρου που έχουν εκδοθεί σε ευρώ.

Βραβευμένες υπηρεσίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί και βρίσκεται δίπλα στους πελάτες τους σε κάθε επόμενή τους κίνηση. Είναι η μοναδική τράπεζα, που προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε Κύπρο και Ελλάδα εξ ου και έχει λάβει το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Paperless Digital Initiative  στα Digital Finance Awards 2023. Η υπηρεσία «Κατάθεση Επιταγής» κατατάσσει την Τράπεζα Κύπρου σε μια πολύ μικρή ελίτ τραπεζών στον ευρωπαϊκό χώρο οι οποίες προσφέρουν ανάλογες καινοτόμες και εύχρηστες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Μάθε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία «Κατάθεση Επιταγής» εδώ.

Σχετικά Άρθρα