ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η The 1:1 Diet γιόρτασε 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας

12 Απριλίου 2024, 09:30

images

Χορός, τραγούδι και χαμόγελα στόλισαν την εκδήλωση για τα 40 χρόνια επιτυχίας της The 1:1 Diet Cambridge Weight Plan.

Πρόσωπα της δημοσιότητας, Influencers , Σύμβουλοι, αλλά και πελάτες της εταιρείας, βρέθηκαν σε ένα ανατρεπτικό brunch στο Patio Cocktail Bar στη Λευκωσία, την Παρασκευή 5 Απριλίου, για να γιορτάσουν τα 40α γενέθλια της εταιρείας.

Σε εναρκτήρια ομιλία του, ο Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρείας, Άντι Τζόουνς, ανέφερε ότι, τα τελευταία 40 χρόνια το πρόγραμμα διατροφής έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να χάσουν βάρος με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, Ελίζαμπεθ Μιλτιάδους, δε δίστασε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τόνισε μεταξύ άλλων, πως η The 1:1 Diet Κύπρου, δεν θα έφτανε εκεί που βρίσκεται σήμερα, εάν δεν είχε την αστείρευτή στήριξη και αγάπη από τους δικούς της Ανθρώπους.

Η όλη εκδήλωση ντύθηκε στα κόκκινα και έσφυζε από ζωή, καθώς οι παρευρισκόμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στα όμορφα photo walls που στήθηκαν στο χώρο, να τα πουν μεταξύ τους, να χορέψουν, να γελάσουν και να γλεντήσουν μαζί με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας τον εορτασμό των 40 χρόνων πορείας του brand.

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν του καλεσμένους της εκδήλωσης, αφού στο χώρο υπήρχαν γιγάντια παιχνίδια, όπως το Jenga, το Limbo, αλλά και το Connected Four, που τους χάρισαν στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ τους θύμισαν εξίσου στιγμές από την παιδική και εφηβική τους ηλικία.

Μεταξύ άλλων, μια τεράστια τούρτα φτιαγμένη από τις επετειακές μπάρες για τα 40χρονα της The 1:1 Diet ξεχώρισε, αφού είχε ακριβώς την ίδια γεύση και σχέδιο με την κανονική μπάρα της εταιρείας. Οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι καλεσμένοι το καταχάρηκαν, τραγούδησαν «Χρόνια Πολλά» και έσβησαν τα κεράκια.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να χαρίσει χαμόγελα σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί, αλλά και να δώσει το μήνυμα ότι η εταιρεία θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε με ζήλο πριν 40 χρόνια, και αυτό είναι να στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που αγωνίζονται να βρουν την υγιέστερη εκδοχή του εαυτού τους.

Η The 1:1 Diet στην Κύπρο

Στην Κύπρο η δίαιτα έκανε την εμφάνιση της το 2006, όταν τη μετέφεραν στο νησί οι Πανίκκος και Χέλεν Ζένιος.  Μετά από 17 χρόνια η The 1:1 Diet Κύπρου, έχει βοηθήσει πάνω από 70.000 ανθρώπους να ξεφορτωθούν το περιττό τους βάρος, ενώ την ίδια ώρα σε αρκετές από τις περιπτώσεις πελατών έχει βελτιωθεί κατά πολύ η κατάσταση της υγείας τους και έχει μειωθεί η φαρμακευτική αγωγή που λάμβαναν στο παρελθόν. Σήμερα την εταιρεία διαχειρίζονται οι δύο υιοί της οικογένειας, Ηλίας και Ντίνος Ζένιος.

Η The 1:1 Diet διαθέτει ένα δίκτυο με πάνω από 60 ειδικά εκπαιδευμένους και διαπιστευμένους Συμβούλους σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι διενεργούν μια αρχική αξιολόγηση στους υποψηφίους πελάτες, ώστε να είναι σίγουροι ότι τοποθετούνται στο σωστό βήμα. Οι Σύμβουλοί ζυγίζουν και μετρούν κάθε πελάτη, κάθε εβδομάδα και του παρέχουν τα προϊόντα στη σωστή ισορροπία, καθώς επίσης, του προσφέρουν υποστήριξη και ενθάρρυνση για να διασφαλίσουν με αυτό τον τρόπο ότι έχει τις καλύτερες πιθανότητες να πετύχει το στόχο του.

Οι τακτικές, ένας προς έναν επισκέψεις στον εκπαιδευμένο Σύμβουλό, είναι μια σημαντική πτυχή της δίαιτας. Αυτό το είδος υποστήριξης, έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει σημαντικά στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικής απώλειας βάρους.

Σχετικά Άρθρα